G
gosc19
Gość
Polska służba zdrowia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki by wszystko było okej;*Czesc dziewczyny, w sumie nie wiem czy dobrze robie witajac sie z wami, czy znow nie bede sie szybko zegnac ale co mi tam. Kilka sliw o mnie. Mam 29 lat, 2 synow- 9 letni synek z autyzmem i zdrowy 5 latek. Od 3 lat staralismy sie o 3 malenstwo, za nami 6 porinien w tym jedna bardzo traumatyczne, strata coreczki w 14 tyg w kwietniu. W czerwcu mialam kolejne poronienie tym razem wczeane- 5 tydz i od razu zaszlam w obecna ciaze. Jestem na luteinie, acardzie, heparynie i metylowanej formie wit B... termin tym razem z om na 2 maja z usg na 10 maja z racji poznych owulacji u mnie. Ostatni tydzien znow mialam plamienia wiec dzis bylo kolejne usg, malenstwo narazie sobie rosnie, jestesmy 8+3 na dzien dzisiejszy i mam nadzieje ze ta 9 ciaza bedzie ta nasza szczesliwa.
Co się stało ?Polska służba zdrowia
Ja otwierając lodówkę w 80% przypadków biegnę do łazienki ; (Witam nowe dziewczyny, fajnie ze napisalyscie, gratuluje wam!
Kari trzymam mocno kciuki że zostaniemy tu razem do maja.
Just ale super. A powiedz mi ile zapłaciła A za ten detektor?
Co do jedzenia to ja często otwieram lodówkę i dosłownie nie mam na nic ochoty, choć głód czuje.
Bardzo mi przykro, powodzenia w dalszych staraniachHej Wam, w czwartek wieczorem trafiłam do szpitala z plamieniami, dzisiaj już wróciłam do domu. Ciąża biochemiczna... Muszę się z Wami niestety pożegnać. Trzymajcie się ciepło kochane, szczęśliwego rozwiązania! Ja muszę się oswoić z tym co się stało.
Kochana co się działo ze pojechalas do szpitala ?Jestem w szpitalu. Trzymajcie kciuki
Była krew .Kochana co się działo ze pojechalas do szpitala ?
Jak sytuacja?