reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Czesc dziewczyny, w sumie nie wiem czy dobrze robie witajac sie z wami, czy znow nie bede sie szybko zegnac ale co mi tam. Kilka sliw o mnie. Mam 29 lat, 2 synow- 9 letni synek z autyzmem i zdrowy 5 latek. Od 3 lat staralismy sie o 3 malenstwo, za nami 6 porinien w tym jedna bardzo traumatyczne, strata coreczki w 14 tyg w kwietniu. W czerwcu mialam kolejne poronienie tym razem wczeane- 5 tydz i od razu zaszlam w obecna ciaze. Jestem na luteinie, acardzie, heparynie i metylowanej formie wit B... termin tym razem z om na 2 maja z usg na 10 maja z racji poznych owulacji u mnie. Ostatni tydzien znow mialam plamienia wiec dzis bylo kolejne usg, malenstwo narazie sobie rosnie, jestesmy 8+3 na dzien dzisiejszy i mam nadzieje ze ta 9 ciaza bedzie ta nasza szczesliwa.
Trzymam kciuki by wszystko było okej;*

Polska służba zdrowia
Co się stało ?

Witam nowe dziewczyny, fajnie ze napisalyscie, gratuluje wam!
Kari trzymam mocno kciuki że zostaniemy tu razem do maja.
Just ale super. A powiedz mi ile zapłaciła A za ten detektor?

Co do jedzenia to ja często otwieram lodówkę i dosłownie nie mam na nic ochoty, choć głód czuje.

Ann 51 chf, kup sobie, naprawde jest super, wiadomo, to tylko tętno, nie powie Ci czy dziecko jest zdrowe, ale to tetno jest najważniejsze i jak mozesz posluchac, to od razu sie uspokajasz [emoji4]
PS mialam wlasnie Ci pisac, ze jest tak nisko, ze nie ma szans zeby wyczuc powiekszona macice jeszcze.

Witam nowe dziewczyny, fajnie ze napisalyscie, gratuluje wam!
Kari trzymam mocno kciuki że zostaniemy tu razem do maja.
Just ale super. A powiedz mi ile zapłaciła A za ten detektor?

Co do jedzenia to ja często otwieram lodówkę i dosłownie nie mam na nic ochoty, choć głód czuje.
Ja otwierając lodówkę w 80% przypadków biegnę do łazienki ; (
Dzisiaj P zrobił znowu kolacje z nadzieją ze coś zjem bo mówi ze strasznie zmizernialam i chodzę jak cień i zakończyło się to jak zawsze.; (

Hej Wam, w czwartek wieczorem trafiłam do szpitala z plamieniami, dzisiaj już wróciłam do domu. Ciąża biochemiczna... Muszę się z Wami niestety pożegnać. Trzymajcie się ciepło kochane, szczęśliwego rozwiązania! Ja muszę się oswoić z tym co się stało.
Bardzo mi przykro, powodzenia w dalszych staraniach

reklama
Do góry