reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2019

reklama
Migdalove trzymaj sie kochana. Mam nadzieje, ze kolejna szybko doczekasz sie malenstwa [emoji8]

Ann mam nadzieje, ze ja tez sie tak poczuje [emoji4]

Ja się rejestrowalam z córka
Enfamil przysyla kostki kartonowe którymi oznaczas wiek dziecka na fotce- od razu je wyrzucilam

Nestle - 2 próbki nan 2

Bebilon jak wyżej
Bobovita słoiczek i kaszka

Hipp najfajniejsze, bo w ciąży trójkąt do auta z imieniem dziecka. Potem przyszła paczka ze sloikiem i.łyżeczka oraz próbka mleka, a także ze zniżkami.do rossmanna . Oraz druga paczka do odebrania w rossmannie, znowu łyżeczka i słoiczek. Więc fajne
Dzięki za info :)

Hej Wam, w czwartek wieczorem trafiłam do szpitala z plamieniami, dzisiaj już wróciłam do domu. Ciąża biochemiczna... Muszę się z Wami niestety pożegnać. Trzymajcie się ciepło kochane, szczęśliwego rozwiązania! Ja muszę się oswoić z tym co się stało.
Kochana, przykro mi bardzo i zycze Wam wszustkiego dobrego! Duzo spokoju

@Ann_ bardzo chętnie dowiem się co i jak :) Ja liczyłam na poród naturalny, wody mi pięknie odeszły ale niestety po kilku godzinach poród w ogóle nie postępował, skurczy brak a wyniki z badań krwi (mimo leków) były coraz gorsze, lekarz zdecydował o CC bo bal się o zdrowie młodego... i dopiero po CC zaczął się ból... przez tydzień ledwo się ruszałam [emoji24] w ogole nie umiałam podnieść się z łóżka, masakra. Dlatego teraz chce spróbować SN... podobno ból kończy się po porodzie a nie dopiero zaczyna [emoji58]

@Ann_ bardzo chętnie dowiem się co i jak :) Ja liczyłam na poród naturalny, wody mi pięknie odeszły ale niestety po kilku godzinach poród w ogóle nie postępował, skurczy brak a wyniki z badań krwi (mimo leków) były coraz gorsze, lekarz zdecydował o CC bo bal się o zdrowie młodego... i dopiero po CC zaczął się ból... przez tydzień ledwo się ruszałam [emoji24] w ogole nie umiałam podnieść się z łóżka, masakra. Dlatego teraz chce spróbować SN... podobno ból kończy się po porodzie a nie dopiero zaczyna [emoji58]

Ja tak sie czulam po sn [emoji12] przez pierwsza dobe w ogole nie pozwolili mi wstac, ale warto walczyc, nie wyobrazam sobie cc.

reklama
Do góry