@Migdalove przykro mi. Powodzenia w kolejnych cyklach !
reklama
justjestem
Moderatorka
Migdalove trzymaj sie kochana. Mam nadzieje, ze kolejna szybko doczekasz sie malenstwa [emoji8]
Ann mam nadzieje, ze ja tez sie tak poczuje [emoji4]
Ann mam nadzieje, ze ja tez sie tak poczuje [emoji4]
Trzymaj się Kochana [emoji8]Hej Wam, w czwartek wieczorem trafiłam do szpitala z plamieniami, dzisiaj już wróciłam do domu. Ciąża biochemiczna... Muszę się z Wami niestety pożegnać. Trzymajcie się ciepło kochane, szczęśliwego rozwiązania! Ja muszę się oswoić z tym co się stało.
1
174974
Gość
Strasznie mi.przykro :-(
Mam nadzieję że niedługo Wam się uda !
Ściskam mocno
Dzięki dziewczyny, aczkolwiek nie wiem kiedy wrócimy do starań, może dopiero w połowie 2019. Na razie leczyć trzeba tą torbiel i w ogóle się leczyć muszę. Nie wiem kiedy bedziemy oboje psychicznie gotowi na kolejne starania.@Migdalove przykro mi. Powodzenia w kolejnych cyklach !
G
gosc19
Gość
Trzymaj się !Dzięki dziewczyny, aczkolwiek nie wiem kiedy wrócimy do starań, może dopiero w połowie 2019. Na razie leczyć trzeba tą torbiel i w ogóle się leczyć muszę. Nie wiem kiedy bedziemy oboje psychicznie gotowi na kolejne starania.
AgaMy
Fanka BB :)
Dzięki za infoJa się rejestrowalam z córka
Enfamil przysyla kostki kartonowe którymi oznaczas wiek dziecka na fotce- od razu je wyrzucilam
Nestle - 2 próbki nan 2
Bebilon jak wyżej
Bobovita słoiczek i kaszka
Hipp najfajniejsze, bo w ciąży trójkąt do auta z imieniem dziecka. Potem przyszła paczka ze sloikiem i.łyżeczka oraz próbka mleka, a także ze zniżkami.do rossmanna . Oraz druga paczka do odebrania w rossmannie, znowu łyżeczka i słoiczek. Więc fajne
Kochana, przykro mi bardzo i zycze Wam wszustkiego dobrego! Duzo spokojuHej Wam, w czwartek wieczorem trafiłam do szpitala z plamieniami, dzisiaj już wróciłam do domu. Ciąża biochemiczna... Muszę się z Wami niestety pożegnać. Trzymajcie się ciepło kochane, szczęśliwego rozwiązania! Ja muszę się oswoić z tym co się stało.
@Ann_ bardzo chętnie dowiem się co i jak Ja liczyłam na poród naturalny, wody mi pięknie odeszły ale niestety po kilku godzinach poród w ogóle nie postępował, skurczy brak a wyniki z badań krwi (mimo leków) były coraz gorsze, lekarz zdecydował o CC bo bal się o zdrowie młodego... i dopiero po CC zaczął się ból... przez tydzień ledwo się ruszałam [emoji24] w ogole nie umiałam podnieść się z łóżka, masakra. Dlatego teraz chce spróbować SN... podobno ból kończy się po porodzie a nie dopiero zaczyna [emoji58]
justjestem
Moderatorka
@Ann_ bardzo chętnie dowiem się co i jak Ja liczyłam na poród naturalny, wody mi pięknie odeszły ale niestety po kilku godzinach poród w ogóle nie postępował, skurczy brak a wyniki z badań krwi (mimo leków) były coraz gorsze, lekarz zdecydował o CC bo bal się o zdrowie młodego... i dopiero po CC zaczął się ból... przez tydzień ledwo się ruszałam [emoji24] w ogole nie umiałam podnieść się z łóżka, masakra. Dlatego teraz chce spróbować SN... podobno ból kończy się po porodzie a nie dopiero zaczyna [emoji58]
Ja tak sie czulam po sn [emoji12] przez pierwsza dobe w ogole nie pozwolili mi wstac, ale warto walczyc, nie wyobrazam sobie cc.
reklama
fajne włoski, no ja mam teraz pocieniowane do ramion, miałam podobnej długości do Ciebie, ale jak zaczęłam robić ombre to trzeba je było sukcesywnie podcinać, pomyśl jeszcze nad tym obcięciem, długie są fajne!A Tobie do ramion sciala czy pocieniowala?