Hej kochana ! rozumiem Twoje obawy , szczególnie po tym co przeszłaś , bardzo mocno trzymam kciuki żeby wszystko tym razem było dobrze jeśli chodzi o betę - to najważniejszy jest przyrost - po 48h min.66%, pojedynczy pomiar za dużo nie powie aczkolwiek wg tego co piszesz i norm np diagnostyki 4 tydz : 9,5-750, 5 tydz:217-7138 więc twój wynik jest w normie , trzeba sprawdzić czy beta przyrasta. Każda z nas mogla mieć owulację w innym momencie , do zapłodnienia mogło dojść w innym momencie więc ciężko określić kiedy tak na prawdę byłyśmy w tym momencie w którym Ty jesteś teraz .Hej dziewczyny witam się z Wami Wszystkimi mam do Was pytanie ostatnia miesiączkę miałam 14.05 pierwszy test robiłam 12.06 i dwie kreseczki drugi robiłam dziś i ponownie dwie kreseczki jestem po dwóch poronieniach jedno w7tc nie znana przyczyna drugie 8tc pusty pęcherzyk. Bardzo się boje dziś robiłam beta hcg i wynik 441.00mlU/ml
Ale niestety dziś okazało się że mam ospę i cholernie się boje czy wszystko będzie dobrze czy ta beta jest ok nie za niska i czy ospa zawsze kończy się czarnym scenariuszem na początku ciąży
Jeśli chodzi o ospę - masz może lekarza z którym możesz się skonsultować ?
Hej ! U mnie dziś równo 7+0 i mam wrażenie że każdego dnia jestem bardziej śpiąca … dziś wróciłam z pracy o 17.30 i do tej pory spałam … a jak Twoje samopoczucie ? Cieszymy się że jesteś z namiCześć dziewczyny! Nieśmiało zgłaszam się do grupy jestem po 1 poronieniu w 7 tygodniu. Aktualnie, ciężko policzyć ale ok. 5-6w. Ten cykl baaaaardzo mi się przedłużył i pomieszał, a kiedy poszłam do lekarza po duphaston na wywołanie (wszystkie testy negatywne), okazało się, że jestem w ciąży jadę na akard+ heparyna. Jak się czujecie?