reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Thriade nie chwal ja już pochwaliłam że już ok i co od wczoraj powtórka z rozrywki :-( ja już nie wiem raz się rzuca na mnie do jedzenia a raz płacz krzyk i za nic nie chce piersi i weź tu bądź człowieku mądry.... A moja też nie lubi na brzuchu i jest płacz podnosi głowę ale nie tak jak u ewci za to mostek robi po mistrzowsku ;-)

To już nie chwalę ;)

reklama
Thriade nie chwal ja już pochwaliłam że już ok i co od wczoraj powtórka z rozrywki :-( ja już nie wiem raz się rzuca na mnie do jedzenia a raz płacz krzyk i za nic nie chce piersi i weź tu bądź człowieku mądry.... A moja też nie lubi na brzuchu i jest płacz podnosi głowę ale nie tak jak u ewci za to mostek robi po mistrzowsku ;-)

Madziula ten mostek to nic dobrego. Nasz Filip tak robi i rehabilitanta powiedziała ze ma za duże napięcie mięśniowe i teraz ćwiczymy aby te napięcie zmniejszyć

pierwsza wizyta u ortopedy zawsze ze skierowaniem, dopiero kolejne są jakby na tym samym skierowaniu, wystarczy się umówić. my dziś byliśmy na kontroli bioderka po 6 tygodniach od badania i jest wszystko ok :) lewe biodro dogoniło prawe :D

a mały na dworze grzeczny, w wózku i w sklepie grzeczny, w przychodni grzeczny, a w domu powtórka z rozrywki z wczoraj, w ogóle nie chce sam leżeć, taki koncert dał, że aż się bałam, że sąsiedzi przyjdą z policją, że dziecko maltretuję...

A mi powiedzieli ze ok w przychodni i że tak ma być kurde to ja chyba się udam prywatnie do neurologa....

Pobudka na karmienie, ale mu numer zrobiłam. Zakręcona i zaspana zapomniałam wsypać mleko do butelki bo mam gotowe zestawy koło łóżka i dałam mu jeść a on popił trochę i się obraca, wypluwa .i dopiero się zorientowałam że to sama woda.

Nas właśnie neurolog wysłała na rehabilitacje bo mały się nie podnosił do siadu i badanie u reh. wykazało ze to przez za mocne odchylanie głowy do tyłu. Jak leży na brzuszku to głowę tak mocno zadziera że na pleckach aż się fałdka robi a to niedobrze.

reklama
Ja też narzekam na zmianę czasu. Niby każdy się cieszy bo dłużej pospal i my się rozregulowalismy.... Mała nam przed 18 zasypia i muszę ją budzić do kąpieli i jedzenia

Do góry