reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Ja ostatnio jak się przebudzilam to młoda miała nogi za barierkami łóżeczka. Jedna noga w jednym szczebelku druga w drugim. Teraz założyłam już ochraniacz co by nóg nie polamala.. ale fakt też wędruje. Ostatnio spała pod przewijakiem :D

reklama
U nas też mała fika łóżeczku. Tak teraz jej się spodobało te trzepanie nóżkami, że jednym ruchem wykopana z kocyka :p i w poprzek też ja często odnajduje. Teraz ma mniejsze pole do popisu jak ją pakuje w spiworek to śpi spokojniej.

Ale jak wisi karuzela to namiętnie kopie nóżkami w wiszące zabawki i ma mega radoche :p

No my też od pewnego czasu w śpiworku, bo każdy kocyk był rozkopany w ciągu najwyżej 5 minut. Ale te wierzgania wczorajsze to w śpiworze właśnie :) Uspokoiłam się, że Wasze też tak mają :)

My po szczepieniu dzisiaj troszkę poplakala za 3 tygodnie zaczyna szczepić przeciwko pneumokoki.
Mala waży 5520g i 64cm długa :D

Martyska może i przez ten skok ma taki apetyt.

Jej niech ten skok szybko mija nie mogę nic zrobić tylko marudzi i marudzi.

Dziewczyny kiedy do okulisty juz macie terminy?

A długo to może trwać.. ? Jak na złość jak pełno roboty nie wiadomo w co ręce włożyć bo włożyć sobotę chrzciny, jeszcze włożyć czwartek rodzina się zjeżdża a ta sobie marudniki urządza :(

reklama
ja juz u okulisty bylam 2 miesiace temu ale przez to ze to wczesniak zeby sprawdzic czy wszystko jest w porzadku na czczescie wszystko ok i badanie mozna ale nie trzeba powtorzyc w granicach 12 miesiaca. Oczywiscie bylam prywatnie placilam 80 zl.
A normalnie chyba nie jest obowiazkowy okulista

Do góry