reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Thriade nie chwal ja już pochwaliłam że już ok i co od wczoraj powtórka z rozrywki :-( ja już nie wiem raz się rzuca na mnie do jedzenia a raz płacz krzyk i za nic nie chce piersi i weź tu bądź człowieku mądry.... A moja też nie lubi na brzuchu i jest płacz podnosi głowę ale nie tak jak u ewci za to mostek robi po mistrzowsku ;-)

To już nie chwalę ;)

reklama
Thriade nie chwal ja już pochwaliłam że już ok i co od wczoraj powtórka z rozrywki :-( ja już nie wiem raz się rzuca na mnie do jedzenia a raz płacz krzyk i za nic nie chce piersi i weź tu bądź człowieku mądry.... A moja też nie lubi na brzuchu i jest płacz podnosi głowę ale nie tak jak u ewci za to mostek robi po mistrzowsku ;-)

Madziula ten mostek to nic dobrego. Nasz Filip tak robi i rehabilitanta powiedziała ze ma za duże napięcie mięśniowe i teraz ćwiczymy aby te napięcie zmniejszyć

pierwsza wizyta u ortopedy zawsze ze skierowaniem, dopiero kolejne są jakby na tym samym skierowaniu, wystarczy się umówić. my dziś byliśmy na kontroli bioderka po 6 tygodniach od badania i jest wszystko ok :) lewe biodro dogoniło prawe :D

a mały na dworze grzeczny, w wózku i w sklepie grzeczny, w przychodni grzeczny, a w domu powtórka z rozrywki z wczoraj, w ogóle nie chce sam leżeć, taki koncert dał, że aż się bałam, że sąsiedzi przyjdą z policją, że dziecko maltretuję...

A mi powiedzieli ze ok w przychodni i że tak ma być kurde to ja chyba się udam prywatnie do neurologa....

Pobudka na karmienie, ale mu numer zrobiłam. Zakręcona i zaspana zapomniałam wsypać mleko do butelki bo mam gotowe zestawy koło łóżka i dałam mu jeść a on popił trochę i się obraca, wypluwa .i dopiero się zorientowałam że to sama woda.

Nas właśnie neurolog wysłała na rehabilitacje bo mały się nie podnosił do siadu i badanie u reh. wykazało ze to przez za mocne odchylanie głowy do tyłu. Jak leży na brzuszku to głowę tak mocno zadziera że na pleckach aż się fałdka robi a to niedobrze.

reklama
Ja też narzekam na zmianę czasu. Niby każdy się cieszy bo dłużej pospal i my się rozregulowalismy.... Mała nam przed 18 zasypia i muszę ją budzić do kąpieli i jedzenia

Do góry