Hej, co tam u Was dziś? Ja miałam ciężką noc, najpierw nie mogłam zasnąć a potem ciągle się budziłam na siku i nie mogłam sobie znaleźć wygodnej pozycji. Rano pojechałam na badania i teraz odpoczywam bo po południu odbieram syna że szkoły i jedziemy do fryzjera.
reklama
słoneczko91
Zaangażowana w BB
To faktycznie bardzo intensywny dzień Ci się szykuje Wszystkiego najlepszego dla córki ja musze dzisiaj zabrać rzeczy córki ze szkoły koniec zerówki od września 1 klasa kiedy to zleciało nie wiem... muszę zamówić kwiaty i kupić prezenty dla nauczycieli bo syn kończy 8 klasę a jestem w radzie.... ale jeszcze tydzień i wakacje to skończą się wożenia i przywożenia że szkoły, szykowania a skupię się już tylko na przyjściu na świat nowego członka rodzinyDzisiaj moja córka kończy 18 lat i muszę jej sale na imprezę ogarnąć bo robi dla znajomych . Jeszcze festyn mam w szkole dzisiaj Usiadłam i siedzę Niewiem jak to wszystko ogarnę
To faktycznie bardzo intensywny dzień Ci się szykuje Wszystkiego najlepszego dla córki ja musze dzisiaj zabrać rzeczy córki ze szkoły koniec zerówki od września 1 klasa kiedy to zleciało nie wiem... muszę zamówić kwiaty i kupić prezenty dla nauczycieli bo syn kończy 8 klasę a jestem w radzie.... ale jeszcze tydzień i wakacje to skończą się wożenia i przywożenia że szkoły, szykowania a skupię się już tylko na przyjściu na świat nowego członka rodziny
Dziękuję w imieniu córki.Moja najmłodsza idzie do przedszkola ,następna do zerówki,starsza idzie do 4 klasy i też jestem w radzie więc też mam kocioł same imprezy a za rok córki maturaTakże dzieje się zawsze coś nie ma nudy . Jeszcze tydzień i mniej obowiązków.Fajnie że mamy narodziny dzieci na początku wakacji będzie można skupić się na maluszku
słoneczko91
Zaangażowana w BB
Faktycznie u Ciebie nudy nie ma. Podziwiam za to że wszystko ogarniasz też myślę że wakacje to dobry czas na rodzenie dzieci łatwiej będzie później od września ze szkołą starszych bo już jakąś rutynę z maluszkiem wypracujemy.Dziękuję w imieniu córki.Moja najmłodsza idzie do przedszkola ,następna do zerówki,starsza idzie do 4 klasy i też jestem w radzie więc też mam kocioł same imprezy a za rok córki maturaTakże dzieje się zawsze coś nie ma nudy . Jeszcze tydzień i mniej obowiązków.Fajnie że mamy narodziny dzieci na początku wakacji będzie można skupić się na maluszku
O Kochana to dla córy wszystkiego co najlepsze, żeby spotykala na dorosłej drodze jak najwięcej dobrych ludziDzisiaj moja córka kończy 18 lat i muszę jej sale na imprezę ogarnąć bo robi dla znajomych . Jeszcze festyn mam w szkole dzisiaj Usiadłam i siedzę Niewiem jak to wszystko ogarnę
Dziękuję w imieniu córki.Moja najmłodsza idzie do przedszkola ,następna do zerówki,starsza idzie do 4 klasy i też jestem w radzie więc też mam kocioł same imprezy a za rok córki maturaTakże dzieje się zawsze coś nie ma nudy . Jeszcze tydzień i mniej obowiązków.Fajnie że mamy narodziny dzieci na początku wakacji będzie można skupić się na maluszku
Zgadzam się z Wami co do rodzenia w wakacje jak już ma się starsze dzieciaki. Też uważam, że to dobry czas, będziemy mogły sobie spokojnie wszystko ogarnąć bez tych dodatkowych obowiązków. Widzę, że dużo nas tu kobiet energicznych i ogarniających. Też jestem w radzie u syna, pozamawialam już podarunki i czekam na dostawyFaktycznie u Ciebie nudy nie ma. Podziwiam za to że wszystko ogarniasz też myślę że wakacje to dobry czas na rodzenie dzieci łatwiej będzie później od września ze szkołą starszych bo już jakąś rutynę z maluszkiem wypracujemy.
O Kochana to dla córy wszystkiego co najlepsze, żeby spotykala na dorosłej drodze jak najwięcej dobrych ludzi
reklama