reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Dzisiaj moja córka kończy 18 lat i muszę jej sale na imprezę ogarnąć bo robi dla znajomych . Jeszcze festyn mam w szkole dzisiaj Usiadłam i siedzę Niewiem jak to wszystko ogarnę 😁
To faktycznie bardzo intensywny dzień Ci się szykuje🙂 Wszystkiego najlepszego dla córki 😊 ja musze dzisiaj zabrać rzeczy córki ze szkoły koniec zerówki od września 1 klasa 🙉 kiedy to zleciało nie wiem... muszę zamówić kwiaty i kupić prezenty dla nauczycieli bo syn kończy 8 klasę a jestem w radzie.... ale jeszcze tydzień i wakacje to skończą się wożenia i przywożenia że szkoły, szykowania a skupię się już tylko na przyjściu na świat nowego członka rodziny 🥰

To faktycznie bardzo intensywny dzień Ci się szykuje🙂 Wszystkiego najlepszego dla córki 😊 ja musze dzisiaj zabrać rzeczy córki ze szkoły koniec zerówki od września 1 klasa 🙉 kiedy to zleciało nie wiem... muszę zamówić kwiaty i kupić prezenty dla nauczycieli bo syn kończy 8 klasę a jestem w radzie.... ale jeszcze tydzień i wakacje to skończą się wożenia i przywożenia że szkoły, szykowania a skupię się już tylko na przyjściu na świat nowego członka rodziny 🥰

Dziękuję w imieniu córki.Moja najmłodsza idzie do przedszkola ,następna do zerówki,starsza idzie do 4 klasy i też jestem w radzie więc też mam kocioł same imprezy a za rok córki matura😁Także dzieje się zawsze coś nie ma nudy . Jeszcze tydzień i mniej obowiązków.Fajnie że mamy narodziny dzieci na początku wakacji będzie można skupić się na maluszku☺️

Dziękuję w imieniu córki.Moja najmłodsza idzie do przedszkola ,następna do zerówki,starsza idzie do 4 klasy i też jestem w radzie więc też mam kocioł same imprezy a za rok córki matura😁Także dzieje się zawsze coś nie ma nudy . Jeszcze tydzień i mniej obowiązków.Fajnie że mamy narodziny dzieci na początku wakacji będzie można skupić się na maluszku☺️
Faktycznie u Ciebie nudy nie ma. Podziwiam za to że wszystko ogarniasz 🤗 też myślę że wakacje to dobry czas na rodzenie dzieci łatwiej będzie później od września ze szkołą starszych bo już jakąś rutynę z maluszkiem wypracujemy.

Faktycznie u Ciebie nudy nie ma. Podziwiam za to że wszystko ogarniasz 🤗 też myślę że wakacje to dobry czas na rodzenie dzieci łatwiej będzie później od września ze szkołą starszych bo już jakąś rutynę z maluszkiem wypracujemy.
Zgadzam się z Wami co do rodzenia w wakacje jak już ma się starsze dzieciaki. Też uważam, że to dobry czas, będziemy mogły sobie spokojnie wszystko ogarnąć bez tych dodatkowych obowiązków. Widzę, że dużo nas tu kobiet energicznych i ogarniających. Też jestem w radzie u syna, pozamawialam już podarunki i czekam na dostawy

reklama
Do góry