reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

i tak i nie. Mam w medicover wykupiony pakiet premium i będę tu chodzić dla badań ale też mam swojego lekarza już prywatnie gdzie będę prowadzić ciążę :)
W poprzedniej ciąży jechałam tak samo, nawet miałam dwie karty ciąży założone ale mój główny gin wiedział o tym i podobno wiele dziewczyn tak robi 😂 u mojego lekarza wizyty max raz na miesiąc więc zawsze w połowie wpadałam do medicover…oni i tak mają takie usg w gabinetach,że ledwo coś widać 🙈moze dla wielu to wariactwo ale ja mam za sobą stratę w 22tc więc kontrola co 30 dni to dla mnie za długo…( i tu wiele mogłabym opowiadać co poszło nie tak, uważam, że można było temu zapobiec, trochę czasowo też pandemia mi nie pomogła…)
Ja poumawiałam sobie wizyty co tydzień w medicover 😅 bo można dwie na prowadzenie ciąży i jedną jako ginekolog więc zawsze mam 3 do przodu

reklama
i tak i nie. Mam w medicover wykupiony pakiet premium i będę tu chodzić dla badań ale też mam swojego lekarza już prywatnie gdzie będę prowadzić ciążę :)
W poprzedniej ciąży jechałam tak samo, nawet miałam dwie karty ciąży założone ale mój główny gin wiedział o tym i podobno wiele dziewczyn tak robi 😂 u mojego lekarza wizyty max raz na miesiąc więc zawsze w połowie wpadałam do medicover…oni i tak mają takie usg w gabinetach,że ledwo coś widać 🙈moze dla wielu to wariactwo ale ja mam za sobą stratę w 22tc więc kontrola co 30 dni to dla mnie za długo…( i tu wiele mogłabym opowiadać co poszło nie tak, uważam, że można było temu zapobiec, trochę czasowo też pandemia mi nie pomogła…)
rozumiem, ja miałam 1 kartę ciąży i dwóch lekarzy się tam podpisywało

Cześć, ja trochę z innej beczki .
Jak mam interpretować ten test ?

Swoją drogą trzymam kciuki za wasze wizyty.

Załączniki

• Messenger_creation_6F1A12D6-1062-430B-8223-4A179A378330.jpeg
    Messenger_creation_6F1A12D6-1062-430B-8223-4A179A378330.jpeg
    76,2 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Do góry