reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

U nas też pobudka 6 rano przez zmianę wcześniaj wstawala 7 a nawet koło 8 a teraz masakra.... A spać też wcześniej już marudzi ale jakoś ja próbojemy dłużej zabawić ;-)
Ola mi chodziło że jak leży na plecach to wypina klatkę do góry i głowa idzie do góry ale nie robi tego cały czas to też źle? Chyba po niedzieli pójdę 100zł wizyta a będę wiedziała czy ok czy coś trzeba robić.... Na brzuchu aż tak głowy nie zadziera .
A na dupce jakieś odparzenie chyba nam się zrobiło czerwone ma i takie jak by krostki też czerwone :-(

Na pewno wszystko jest ok, ale jak to mówią strzeżonego Pan Bóg strzeże, nie zaszkodzi sprawdzić.

A tak poza tym to taka gimnastyka chyba maluchom by nie zaszkodziła u nas Filip ma radochę

reklama
EwciaZ gdzie kupiłaś taka fajna matę piankowa? W sportowych sa wąskie, a dla dzieci składają sie z elementów. Twoja wyglada na duża i jednolita. Czy to tylko złudzenie na zdjęciu?

Ola no pewnie tak ale pójdę po niedzieli a nich sprawdza jak coś to lepiej wcześniej zacząć ta gimnastyke ;-) a jak to wygląda ty sama robisz z maluszkiem te cw pod okiem rehabilitanta czy on?

EwciaZ gdzie kupiłaś taka fajna matę piankowa? W sportowych sa wąskie, a dla dzieci składają sie z elementów. Twoja wyglada na duża i jednolita. Czy to tylko złudzenie na zdjęciu?

Ewcia chyba kiedyś linkowała do sklepu z matami do jogi, nie wiem, czy dobrze pamiętam? Ale ceny to one mają z kosmosu.

Ja jeszcze nie dostałam i mam nadzieję, że jeszcze jakiś czas nie dostanę :) Ciekawa jestem czy cykle mi się zmienią, czy dalej będę miała takie po 50-60 dni...

No właśnie te maty do jogi sa wąskie, a lepsza byłaby szersza. Przydalaby sie taka mata, bo rzeczywiście na macie piankowej dziecko sie nie ślizga, wiec może sie bardziej zaprzeć i efektywniej ćwiczyć. Np tak ładnie sie do góry podnieść na rączkach jak mały EwciZ. Kocyk sie ściąga a mata edukacyjna jest śliska. Przynajmniej nasza.

reklama
Do góry