reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Ja ostatnio jak się przebudzilam to młoda miała nogi za barierkami łóżeczka. Jedna noga w jednym szczebelku druga w drugim. Teraz założyłam już ochraniacz co by nóg nie polamala.. ale fakt też wędruje. Ostatnio spała pod przewijakiem :D

reklama
U nas też mała fika łóżeczku. Tak teraz jej się spodobało te trzepanie nóżkami, że jednym ruchem wykopana z kocyka :p i w poprzek też ja często odnajduje. Teraz ma mniejsze pole do popisu jak ją pakuje w spiworek to śpi spokojniej.

Ale jak wisi karuzela to namiętnie kopie nóżkami w wiszące zabawki i ma mega radoche :p

No my też od pewnego czasu w śpiworku, bo każdy kocyk był rozkopany w ciągu najwyżej 5 minut. Ale te wierzgania wczorajsze to w śpiworze właśnie :) Uspokoiłam się, że Wasze też tak mają :)

My po szczepieniu dzisiaj troszkę poplakala za 3 tygodnie zaczyna szczepić przeciwko pneumokoki.
Mala waży 5520g i 64cm długa :D

Martyska może i przez ten skok ma taki apetyt.

Jej niech ten skok szybko mija nie mogę nic zrobić tylko marudzi i marudzi.

Dziewczyny kiedy do okulisty juz macie terminy?

A długo to może trwać.. ? Jak na złość jak pełno roboty nie wiadomo w co ręce włożyć bo włożyć sobotę chrzciny, jeszcze włożyć czwartek rodzina się zjeżdża a ta sobie marudniki urządza :(

reklama
ja juz u okulisty bylam 2 miesiace temu ale przez to ze to wczesniak zeby sprawdzic czy wszystko jest w porzadku na czczescie wszystko ok i badanie mozna ale nie trzeba powtorzyc w granicach 12 miesiaca. Oczywiscie bylam prywatnie placilam 80 zl.
A normalnie chyba nie jest obowiazkowy okulista

Do góry