reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Można do Was dołączyć?
Jeśli tak, to byłoby mi bardzo miło :) Zwłaszcza że od dziś jestem na zwolnieniu wiec chetnie wypełnie wolny czas :)

Termin mam na 20 lipca, co będzie? raczej dziewczynka - Klara, choć jeszcze nic w kolorze nie kupuje, lekarz twierdzi, że jeszcze musi sie dokładniej przyjrzeć, jestem z Poznania i mam już 4,5 letnią kochaną córcię.
Póki co najbardziej dokucza mi bezsenność i ból zatok, mdłości już ustąpiły, a brzuszek rośnie dość powoli - jeszcze nie zmieniłam garderoby na ciązową.
Mam za niedługo 29 lat i czekam na lipiec z niecierpliwością i nadzieją, że upaly nas oszczędzą :)

Pozdrawiam

reklama
Piękne zdjęcie Hani. Lekarz z dowcipem

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Ja się czuję dobrze chociaż mam kłucia w pochwie a naczytałam się, że to początek skracającej szyjki macicy.
Mam stresa strasznego bo już cały grudzień przeleżałam w szpitalu z powodu odklejającej się kosmówki.
W tym tygodniu też czeka mnie wizyta.

Olga - Ja wczoraj dostałam pierwszą rzecz dla nowego maluszka - krótki rampers z krokodylem prosto z RPA;) A na maszynie też trochę szyję, super sprawa, uszyłam np chłopcom poszewki na poduszki i organizer na łóżeczko niemowlęce. Teraz chciałam uszyć girlandę z trójkątów na piętrowe łóżko, ale nigdzie nie mogę znsleźć takich ślicznych skrawków tkanin, które chciałam do tego wykorzystać...

ha, mieszkałam w RPA jak byłam mała :) przez 3 lata. mają tam fajną firmę z ciuchami, Mad Dog chyba się nazywa.

Dziewczyny umieram,nic nie pomaga,temp 38.5 i apap nie zbija,mój rodzinny juz nie przyjmuje,dzwoniłam do gina,ale zaczął wizyty wiec ma zajęte,wysłałam mu SMS,jak nie przejdzie to zostaje mi pogotowie albo szpital
Pomocy,ja nigdy nie miałam gorączki :-&

reklama
HA!!!!

Jest 9:10 dla chłopców :D nie doliczam Karoliny ;)
Z ostatniej wizyty zrobiła się niunia z niuńka i lekarz już sam nie jest pewnie więc czekamy na potwierdzenie ;)

Dziewczynki doganiają chłopców :p

Do góry