reklama
angi-wawa1988
Fanka BB :)
Rutino nie mam pojęcia ale apap chyba 2 na dobę
Miq a może zimne okłady na czoło by ci pomogły zbić gorączkę?
Miq a może zimne okłady na czoło by ci pomogły zbić gorączkę?
Monia861
Juz jestem z Wami
Dogadalismy sie Oj jak ja go kocham... Dziubek moj kochany Padnieta jestem totalnie bo nad ranem poszlismy spac a dzisiaj od rana szalenstwo ale wszystko ogarnelismy i sie wszytsko uklada! A apartament rewelacja! Bardzo zadowleni jestesmy A ja sie najbardziej ciesze z KFC w srodku nocy z dostawa do pokoju Bylo nam potrzebne takie oderwanie od codziennosci.
Ale Wy sie rozpisalyscie! A niby tylko dzien mnie nie bylo....
Miq kuruj sie i wszystkie choruszki niech sie kuruja i szybciutko zdrowieja!
Witam nowa mamusie Czym nas wiecej tym weselej!
Dogadalismy sie Oj jak ja go kocham... Dziubek moj kochany Padnieta jestem totalnie bo nad ranem poszlismy spac a dzisiaj od rana szalenstwo ale wszystko ogarnelismy i sie wszytsko uklada! A apartament rewelacja! Bardzo zadowleni jestesmy A ja sie najbardziej ciesze z KFC w srodku nocy z dostawa do pokoju Bylo nam potrzebne takie oderwanie od codziennosci.
Ale Wy sie rozpisalyscie! A niby tylko dzien mnie nie bylo....
Miq kuruj sie i wszystkie choruszki niech sie kuruja i szybciutko zdrowieja!
Witam nowa mamusie Czym nas wiecej tym weselej!
hej
Ja już po amnio, poszło dobrze, nic właściwie nie czułam, nawet komar mocniej gryzie. A lekarz serduszka złapac nie mógł, tak dzieciątko wierzgało. Lekarz hasło: "człowieku spokojnie" do mojej dzidzi ;-) całe pobieranie płynu trwało 1 minutę. Teraz 3 dni ogromnego uważania na siebie a tak ogólnie jak to powiedział gin ze 2 tyg styl kanapowy - ja się chyba załamię...
Blaksilk super sprawa :-) piękna Hania a lekarz z poczuciem humoru :-)
mili współczuję bólu głowy, pij duuużo wody mineralnej.
miq zdrówka
witamy nową mamusię :-)
Ja już po amnio, poszło dobrze, nic właściwie nie czułam, nawet komar mocniej gryzie. A lekarz serduszka złapac nie mógł, tak dzieciątko wierzgało. Lekarz hasło: "człowieku spokojnie" do mojej dzidzi ;-) całe pobieranie płynu trwało 1 minutę. Teraz 3 dni ogromnego uważania na siebie a tak ogólnie jak to powiedział gin ze 2 tyg styl kanapowy - ja się chyba załamię...
Blaksilk super sprawa :-) piękna Hania a lekarz z poczuciem humoru :-)
mili współczuję bólu głowy, pij duuużo wody mineralnej.
miq zdrówka
witamy nową mamusię :-)
angi-wawa1988
Kati super że już po Uważaj na siebie i duuuzio odpoczywaj
reklama
Mi lekarz powiedział, że w razie czego to paracetamol max 4 tabletki na dobę (po 500mg). Na głowę zrób sobie chłodny okład (nie lodowaty) i niech mąż ci zmienia. No i duuuuużoo pij wody, małymi łykami, ale regularnie. I do lekarza czym prędzej - ale ginekolog to nie wiem czy coś pomoże, to powinien być internista, osłuchać Cię itp.Jak to było z apapapem i rutinoscorbinenem ile można brać?
A ja chyba parę razy poczułam bulgotanie w brzuszku To chyba to Ale nie codziennie, tak ze 3 razy w ciągu ostatnich kilku dni
Ostatnia edycja: