reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Juz jestem z Wami :)

Dogadalismy sie ;) Oj jak ja go kocham... Dziubek moj kochany :) Padnieta jestem totalnie bo nad ranem poszlismy spac a dzisiaj od rana szalenstwo ale wszystko ogarnelismy :) i sie wszytsko uklada! A apartament rewelacja! Bardzo zadowleni jestesmy :) A ja sie najbardziej ciesze z KFC w srodku nocy z dostawa do pokoju :D Bylo nam potrzebne takie oderwanie od codziennosci.

Ale Wy sie rozpisalyscie! A niby tylko dzien mnie nie bylo....

Miq kuruj sie i wszystkie choruszki niech sie kuruja i szybciutko zdrowieja!

Witam nowa mamusie :) Czym nas wiecej tym weselej!

hej
Ja już po amnio, poszło dobrze, nic właściwie nie czułam, nawet komar mocniej gryzie. A lekarz serduszka złapac nie mógł, tak dzieciątko wierzgało. Lekarz hasło: "człowieku spokojnie" do mojej dzidzi ;-) całe pobieranie płynu trwało 1 minutę. Teraz 3 dni ogromnego uważania na siebie a tak ogólnie jak to powiedział gin ze 2 tyg styl kanapowy - ja się chyba załamię...
Blaksilk super sprawa :-) piękna Hania a lekarz z poczuciem humoru :-)
mili współczuję bólu głowy, pij duuużo wody mineralnej.
miq zdrówka
witamy nową mamusię :-)

Kati a znacie plec? No to dobrze, ze cale badanie tak spokojnie przebieglo :) Teraz trzeba byc dobrej mysli :)

miq Rutinoscorbin możesz 3x1 spokojnie brać. Przy plamieniach brałam nawet 3x2 tabl.

kati dobrze, że już po. Teraz 2-3 tyg szbko zlecą :)

Kati dzielna z Ciebie kobieta. Musi być dobrze! Ostatnio spotkalam się z takim przypadkiem, ze dziewczynie usg genetyczne i test Pappa wyszły beznadziejnie, a amniopunkcja zaprzeczyła złym rokowaniom.

reklama
Jak to było z apapapem i rutinoscorbinenem ile można brać?
Mi lekarz powiedział, że w razie czego to paracetamol max 4 tabletki na dobę (po 500mg). Na głowę zrób sobie chłodny okład (nie lodowaty) i niech mąż ci zmienia. No i duuuuużoo pij wody, małymi łykami, ale regularnie. I do lekarza czym prędzej - ale ginekolog to nie wiem czy coś pomoże, to powinien być internista, osłuchać Cię itp.

A ja chyba parę razy poczułam bulgotanie w brzuszku :) To chyba to :) Ale nie codziennie, tak ze 3 razy w ciągu ostatnich kilku dni :)

Ostatnia edycja:
Do góry