Kagusia - dzięki za słowa otuchy, myślę, że na pewno dorobimy obrączkę, tylko ona droga była, a fajnie jakby była taka sama. My 6 lat po ślubie będziemy mieć w lipcu
Blacksilk - ja zawsze piłam dużo wody, uwielbiam. Dziennie idzie jakoś 1,5 litra, a oprócz tego jakiaś kawa i herbaty.
A1990 - to pewnie zależy jak ta Twoja ósemka siedzi. Ja miałam tak, że trochę mogła wyjść, więc poczekałam aż zacznie rosnąć (dwie ciąże w międzyczasie), też się nie odzywała i jak zaczęła lekko wystawać to poszłam na wyrwanie, karmiłam wtedy piersią i trzy razy mi dodawali znieczulenia, bo bolało. Ale prawda jest taka, że lepiej nie czekać (ja to zrobiłam, bo się bałam suchego zębodołu, który zrobił mi się po pierwszym wyrwaniu), bo się korzeń rozrasta i trudniej ząb wyciągnąć. Ja w bardzo dobrym gabinecie, przy suchym zębodole nie dostałam antybiotyku, wskazaniem do antybiotyku jest infekcja bakteryjna, a dentyści lubią dać antybiotyk na wszelki wypadek, tak samo jak lekarze.
karolina - przeziębienie może trzymać i 2-3 tygodnie, nie ma sensu podawać antybiotyku.
Mili - próbowałaś Rennie do ssania? A gumę to byle bez słodzika
choć nie wiem, czy taką znajdziesz.
Yoska - witaj!
Ale popisałyście