Miałam ten sam problem, dziewczyny mi pomogły Jeśli chcesz mogę ci instrukcję namazać
Na pocieszenie też jestem padnięta dopiero wróciłam i dopiero będe robiła obiad a w sumie już robię
Hmm.. a nie da rady wstrzymać się z tym rwaniem do rozwiązania? Widziałam jak koleżankę rwał dentysta stres miała nie zly i lekko nie było tak samo po wyrwaniu z gojeniem
Mnie zaraz coś trafi niech wyjdą te piątki mojej Oliwi bo naprawdę tyle jęczenia to ja w życiu u nikogo nie spotkałam i takich humorów, mam nadzieję że jej tak nie zostanie bo współczuje wszystkim wokół jej włącznie ze mną
wiesz co spytam sie w piatek mojej gin co o tym sadzi. ale jesli nie bedzie miala nic przeciwko to wyrwe bede wtedy jakos przed 18tygodniem ciazy. bo w ciazy zeby moga sie bardziej popsuc a ta 8poki co mnie nie boli i nie chce aby doszlo do tego ze bede szla na wyrwanie z bolem bo wtedy i antybiotyk itd.. mialam juz wyrywane zeby i podchodze do tego bez duzego stresu.. znieczulenie rwanie tylko pozniej bol trzeba bedzie przetrzymac ale to tez pare dni i dam rade.