reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
ja juz po dentyscie. teraz jeszcze pod koniec stycznia wyrwanie osemki i koniec;) heh a mnie caly czas pobolewa ten pieprzony lewy jajnik albo cholera wie co.. ale wizyte mam w piatek sprawdzalam czy da rade wczesniej ale terminow nie ma wiec jakos do piatku musze wytrzymac. jutro na pobranie krwi na anty TPO a jak mi sie nie chce;/

Kochane ja dzisiaj dość szalony dzień, teraz jestem już w pracy ale dość dziwnie się czuje.. mam dziwne skurcze brzucha, żołądka ? cholera wie ;/ przechodzą mi ciarki głowa boli.. mam nadzieje ze to tylko efekt na nerwy.. :(

Witam

Ja w sumie mało piję moze 4-5 szklanek dziennie w sumie.

Dziś umyłam 5 okin jeszcze na czawartek zostawilam 3 bo nie dalam rady i teraz szukam pomyslow na prezenty na internecie

Miq super wiadomość :-)

Mili fajnie ze już się lepiej czujesz :tak::tak::tak:

Gurek to ty tez z szczecina? Nie wiem jeszcze gdzie będę rodzic, ja mam z 30km od szczecina i zastanawiam się nad gryfinem ale bliżej terminu będę nad tym myslec. Bo opinie sa naprawdę rozne i sama już nie wiem :-D a ty?

Myślałam ze dzisiaj oszaleje, byłam dzisiaj z córka u dentysty. Musimy ząbki wyleczyć i byliśmy już u "normalnego dziecinnego dentysty" ale mała nie dala se zakleić dziurkę i Pani nam poleciła zabieg z gazem rozweselającym w innym gabinecie to tydzień temu tam byłam, babka opowiadała co i jak musiałam ta maskę kupić żeby dziecko nauczyło się noskiem oddychać i dzisiaj miałyśmy znowu wizytę miały być robione ząbki. Moje dziecko już nawet nie chciało tam wchodzić ale daliśmy rade siedziałam z nią na fotelu i ja trochę rozbawiłam mała trochę się wyluzowała i naprawdę myślałam ze dzisiaj to będzie już ostatni raz. A TU NAGLE baba nie mogła znaleźć jakiejś końcówki do tego gazu rozweselającego myślałam ze mnie tam szlag trafi. "Zadzwonimy do Pani jak znajdziemy i ustalimy nowy termin" wwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaah co za dzien.

Ostatnia edycja:
witam:-)
Kagusia ale mi smaka narobilas na bigos:-) na mięso nie mam wogóle ochoty :*(
Slodkiego też teraz nie jem. Woda i soki mi nie podchodzą. Po 14 dopadaja mnie mega mdłości :confused2: mam nadzieję że niedługo wszystko przejdzie :-)

Teraz masz suwak: ) ja wogole nie umiem go zamieścić :p

Miałam ten sam problem, dziewczyny mi pomogły ;) Jeśli chcesz mogę ci instrukcję namazać :)

jestem padnięta.. zrobiłam bigos i devolaje.. a do wieczora jeszcze kilka godzin..

Na pocieszenie też jestem padnięta dopiero wróciłam i dopiero będe robiła obiad a w sumie już robię ;)

ja juz po dentyscie. teraz jeszcze pod koniec stycznia wyrwanie osemki i koniec;) heh a mnie caly czas pobolewa ten pieprzony lewy jajnik albo cholera wie co.. ale wizyte mam w piatek sprawdzalam czy da rade wczesniej ale terminow nie ma wiec jakos do piatku musze wytrzymac. jutro na pobranie krwi na anty TPO a jak mi sie nie chce;/

Hmm.. a nie da rady wstrzymać się z tym rwaniem do rozwiązania? Widziałam jak koleżankę rwał dentysta stres miała nie zly i lekko nie było tak samo po wyrwaniu z gojeniem :(

Mnie zaraz coś trafi niech wyjdą te piątki mojej Oliwi bo naprawdę tyle jęczenia to ja w życiu u nikogo nie spotkałam i takich humorów, mam nadzieję że jej tak nie zostanie bo współczuje wszystkim wokół jej włącznie ze mną :cool: :cool: :cool:

reklama
Do góry