basica_21
Zaangażowana w BB
Smacznego i powodzenia na wizycieCześć
Właśnie wcinam twaróg z awokado i bazylią, a zaraz na wizytę.
Miłego dnia bez mdłości, zgag itp.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Smacznego i powodzenia na wizycieCześć
Właśnie wcinam twaróg z awokado i bazylią, a zaraz na wizytę.
Miłego dnia bez mdłości, zgag itp.
A1990 myślę że jak one są zdrowe to nie ma co teraz z nimi szaleć i kombinować jak nie były jeszcze robione ani nic się z nimi nie dzieję. Najlepiej było by się skonsultować z ginem i może jeszcze z jednym dentystą czy to teraz ma sens i jest bezpieczne. Aż tak szybko zdrowy ząb się nie po psuje a po porodzie jak by co to zawsze możesz ściągnąć więcej mleka, dokarmić albo cokolwiek po kombinować innego ja ekspertem z dentystą nie jestem ale tak jak mówię widziałam koleżankę po rwanych 8-mkach makabra u niej była
No właśnie do tej pory u nas najgorsze były trójki no ale 5-tki nie dość że się schodzi to jeszcze maruda jak nie wiem ehhh
Witamy nową mamusie
Witajcie,
Wczoraj był fatalny dzień, więc tak w skrócie. Będąc w sklepie spożywczym poczulam nagle, ze robi mi się bardzo słabo i po chwili ocknelam się na podłodze. Tracąc przytomność, uderzyłam tyłem głowy o twarda podłogę, wiec mam guza wielkości mandarynki. Po 6 godzinach spędzonych w szpitalu okazało się na szczęście, ze neurologiczne jest wszystko ok. Ze wzgledu na ciążę nie miałam tomografu, a rezonans nie robi się w szpitalach ot tak. Zwłaszcza w końcówce roku, gdy nie ma już środków. Polska...
Dziś mam wizytę u ginekologa, by sprawdzić czy z dzieckiem wszystko dobrze. Stresuje się, ale wierzę, że jest ok.
Witajcie,
Wczoraj był fatalny dzień, więc tak w skrócie. Będąc w sklepie spożywczym poczulam nagle, ze robi mi się bardzo słabo i po chwili ocknelam się na podłodze. Tracąc przytomność, uderzyłam tyłem głowy o twarda podłogę, wiec mam guza wielkości mandarynki. Po 6 godzinach spędzonych w szpitalu okazało się na szczęście, ze neurologiczne jest wszystko ok. Ze wzgledu na ciążę nie miałam tomografu, a rezonans nie robi się w szpitalach ot tak. Zwłaszcza w końcówce roku, gdy nie ma już środków. Polska...
Dziś mam wizytę u ginekologa, by sprawdzić czy z dzieckiem wszystko dobrze. Stresuje się, ale wierzę, że jest ok.