reklama
aniq
Zaciekawiona BB
Kurczę cieżko wszystkie osoby popamietac kto jest kto :/
Ninex proszę powiedz mi to jest twoja pierwsza ciąża czy masz juz dzieciaczki? Moja pierwsza - a pytam ponieważ napisałaś ze masz psa. Ja tez mam i to bardzo bardzo rozpieszczonego i zastanawiam sie jak to bedzie jak dzidzius przyjdzie na świat :/
Ninex proszę powiedz mi to jest twoja pierwsza ciąża czy masz juz dzieciaczki? Moja pierwsza - a pytam ponieważ napisałaś ze masz psa. Ja tez mam i to bardzo bardzo rozpieszczonego i zastanawiam sie jak to bedzie jak dzidzius przyjdzie na świat :/
martyska1223
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny, jesteście kochane :*
Moja siostra też twierdzi że to wszystko sie potem unormuje, mam nadzieje bo jak pomyśle o 3 cyfrach na wadze to mi słabo
Bez żartów, w pon musze sie zapytać mojego lekarza czy moge pedałować na rowerku stacjonarnym :O
Jak rozpoczął się wasz dzionek ? Ja już odliczam bo za 3 godz i 40 min już mam weekend :-)
Moja siostra też twierdzi że to wszystko sie potem unormuje, mam nadzieje bo jak pomyśle o 3 cyfrach na wadze to mi słabo
Bez żartów, w pon musze sie zapytać mojego lekarza czy moge pedałować na rowerku stacjonarnym :O
Jak rozpoczął się wasz dzionek ? Ja już odliczam bo za 3 godz i 40 min już mam weekend :-)
Moja przemiana materii też zaczęła nawalać :/ jem naprawdę małe porcje, bo ciągle mnie mdli a waga po 3 tyg pokazała 2 kg więcej! Jest to wprost niemożliwe. Pytałam we środę o to lekarza, ale podobno to jest w normie i na początku mogą być takie skoki. Także miejmy nadzieje że później będziemy wiedziały chociaż z czego tyjemy !!!
Daj znać czy można ćwiczyć na rowerku stacjonarnym, chętnie bym może tak chociaż poćwiczyła
Daj znać czy można ćwiczyć na rowerku stacjonarnym, chętnie bym może tak chociaż poćwiczyła
hej dziewczyny u mnie wkroczyła choroba, byłam z Krystianem u lekarza bo jest cały zawalony.. katar kaszel lzawiące oczka.. Długo zdrowiem się nie nacieszył bo dopiero co w poniedziałek znikł mu kaszel.. Masakra jak nie jedno chore to drugie.. córka wszystko przynosi z zerówki, a po drugie nie moga razem chorować tylko co tydzień się zmieniają.. ) Teraz jem drugie śniadanko bo głodek daje znać U nas też zimno wieje aż nie chce się wychodzić..
ninex
Aniq to jest moja druga ciąża mam córkę prawie 2,5 letnią.Psy mam dwa też rozpuszczone były,musisz mu teraz dyscypliny trochę wdrożyć np. nie daj do łóżka wchodzić itd pies nie dziecko My też zastosowaliśmy patent z książek i jak urodziłam to małżon pieluchę tetrową przywiózł im do wywąchania z zapachem małej i jak wróciliśmy do domu to psów nie było były na spacerze,jak wróciły akurat karmiłam i dobrze bo siedziałam i tylko ją porządnie wyniuchali,lizneli...i spokój:-) Teraz tez dobrze żyją,z tym że ja jej nigdy nie pozwalałam na psa wchodzić szarpać itd pies nie zabawka.Nawet na spacery razem chodzimy,spokojnie DA SIĘ!!
martyska1223
perla jak tylko sie dowiem w poniedzialek to odrazu napisze, czy już bije maratony na rowerze czy jeszcze nie ;D
Przybija mnie ta waga cholernie.. moja siostra przytyła w ciąży 58 kg ;/ i w eź tu się człowieku niemartw..
U mnie też zimnica, wieje nie przyjemny mroźny wiatr, ciemno i pochmurno jest (
Przybija mnie ta waga cholernie.. moja siostra przytyła w ciąży 58 kg ;/ i w eź tu się człowieku niemartw..
U mnie też zimnica, wieje nie przyjemny mroźny wiatr, ciemno i pochmurno jest (
loop87
martyska przybijam piątke bo tez waga poszybowała w gore. W poprzedniej ciazy przytylam 25 kg. A wagowo i wzrostowo to u m ie bardzo podobnie jak u Ciebie. Lekarz na pewno pozowli na stacjonarny, jesli nie masz zadnych plamien itd. mi nawet powiedział, ze moge jezdzic sobie zwyklym na dworze, byle nie po dziurach Ja z bieganien przystopowalam ale zaczynam marszobiegi, cwicze albo z Ewa Chodakowska skalpel i omijam pewne cwiczenia ktroe raczje sa nie wskazane i z Angelika Pioro ( cwiczę- raz cwiczylam Pioro i raz Chodakowską ).
reklama
go0siaczek
dzis bylam na wizycie wszystko ok, widzialam serduszko mam wykonac liste badan i 17 znowu wizyta
badania prenatalne mam w sylwestra
badania prenatalne mam w sylwestra