reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Cześć dziewczyny :)
Co do płci to ja w pierwszej ciąży nie wymiotowalam tylko mnie mdliło najgorsze były pierwsze 3 miesiące do kuchni nie wchodziła te zapachy mi przeszkadzały. I urodziłam córkę. Każdy organizm jest inny :D

Kurtkę zimową kupiłam se po pozytywnym teście i wybrałam większy rozmiar. Trochę taka duża no ale nie będę za miesiąc druga kupować :)

Macie tez takie uczucie ze trochę coś zjęcie a czujecie się jak byście nie wiadomo ile zjadły?

Miłego dnia dziewczyny

Ostatnia edycja:
reklama
Przeglądałam właśnie ubranka ciążowe no i za dużo tego nie ma a na tych obrazkach to te Panie mają jakby dopięty brzuch bo wcale im się nie zgrywa z resztą :p jakieś takie leginsy pod cycki o mamo... nie podoba mi się... :no: :D

Ooooo naleśniki tak tak już się robi. Może śledzika do środka jeszcze? :rofl2:

A Patka tak tak nawet nie myślałam o tym ale faktycznie szybko się zapycham za to co chwilę coś jem.

Czesc dziewczyny :-) my z rana po zakupy Zrobilam bete po 17 zobacze czy wzrasta :) Ciekawe.. w pierwszej ciąży nawet nie wiedzialam ze można tak sprawdzić czy jest się w ciąży i który to tydzień polecielismy do lekarza od razu z mężem i przed gabinetem mowie do Ł. " a co jeśli nie jestem w ciąży ? Wszystkim juz po wiedzieliśmy" Na co Ł. " to wrocimy do domu i weźmiemy się za majstrowanie" he he to było miłe zwłaszcza ze nasze szczęście nie było planowane :)

A u was jak było i z pierwszymi ciążami i z drugimi no i z tymi dziewczynami co są w pierwszej ciąży ? :)

Cześć :D Tak samo mam teraz, zrobiłam 4 testy i widzę objawy tzn bolące piersi, leciutko się brzuszek robi i ból jak na okres a itak cały czas się boję, że jednak nie jestem a zdążyłam się już pochwalić rodzince :-D Naszej fasolki nie można nazwać planowaną albo i nie, bo to taki spontan w sumie.... jednorazowy... aż się dziwię... :D
U mnie już trochę za późno na staranie bo 6 tygodni nie dogonie :D

Grrr właśnie wróciłyśmy od mojego lekarza rodzinnego i taka zła jestem nie cierpię chodzić rano,kiedy to seniorzy przychodzą se pogadać a zaznaczyłam że tylko po receptę ,jeszcze z dzieckiem i żadna mnie nie przepuściła:crazy: Zocha tak wyła że chce na pole ,no szok ,coś wg ostatnio nić jej nie pasuje,aż się boję jak sobie Ojciec z nią poradzi jak Ja pójdę do szpitala:eek:
AAa to mnie po tej ciąży zapowiada się chłopak,cóż zobaczymy,choć nie ukrywam że mam preferencję płci..i wolałabym druga córkę:cool2:
Anieok to faktycznie drugi koniec województwa,Ja mam blisko góry a ty do..Sandomierza:-pmój mąż tez marzy o domu w bieszczadach,Ja się wzbraniam i tak już zamieniłam Katowice na Krosno:sorry: Ze mnie to raczej mieszczuch.
Patka też tak mam często i mało bo inaczej mam odruch zwrotny.

ninex nie martw się córką, minie jej zobaczysz a wiem to z doświadczenia moja córka do trzeciego roku była tak nieznośna że wstyd mi było wyjść gdziekolwiek z nią, do tego uparta jak osioł ale wyrosła.. byś widziała przez co ja musiałam z nią przejść byłam załamana np. byliśmy w parku na placu zabaw i mamy iśc do domu a ona wpadała w szał i zaczęła płakać krzyczeć bić że nie idzie.. wszyscy w parku patrzeli na mnie jak bym była wyrodną matką bo poprostu nie pozwoliłam jej na jej fimery.. a teraz złote dziecko:) odkąd ma brata zmieniłą się o 360stopni zaczeła mi pomagać dzielić się sprzątać po sobie.. po prostu daj jej czas i wdrażaj swoje zasady a będzie dobrze:)

Witajcie mamuśki :)
Chciałabym do Was dołączyć. Wczoraj druga wizyta u lekarza przebiegła książkowa - serduszko pięknie bije, dlatego postanowiłam się dopisać :)
Czytam Was od początku. Termin mam na 4 lipca :) To moja pierwsza ciąża, mam 26 lat.
Pozdrawiam każdą z osobna :-)

reklama
Do góry