reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Cześć dziewczyny :)
Co do płci to ja w pierwszej ciąży nie wymiotowalam tylko mnie mdliło najgorsze były pierwsze 3 miesiące do kuchni nie wchodziła te zapachy mi przeszkadzały. I urodziłam córkę. Każdy organizm jest inny :D

Kurtkę zimową kupiłam se po pozytywnym teście i wybrałam większy rozmiar. Trochę taka duża no ale nie będę za miesiąc druga kupować :)

Macie tez takie uczucie ze trochę coś zjęcie a czujecie się jak byście nie wiadomo ile zjadły?

Miłego dnia dziewczyny

Ostatnia edycja:
reklama
Przeglądałam właśnie ubranka ciążowe no i za dużo tego nie ma a na tych obrazkach to te Panie mają jakby dopięty brzuch bo wcale im się nie zgrywa z resztą :p jakieś takie leginsy pod cycki o mamo... nie podoba mi się... :no: :D

Ooooo naleśniki tak tak już się robi. Może śledzika do środka jeszcze? :rofl2:

A Patka tak tak nawet nie myślałam o tym ale faktycznie szybko się zapycham za to co chwilę coś jem.

Czesc dziewczyny :-) my z rana po zakupy Zrobilam bete po 17 zobacze czy wzrasta :) Ciekawe.. w pierwszej ciąży nawet nie wiedzialam ze można tak sprawdzić czy jest się w ciąży i który to tydzień polecielismy do lekarza od razu z mężem i przed gabinetem mowie do Ł. " a co jeśli nie jestem w ciąży ? Wszystkim juz po wiedzieliśmy" Na co Ł. " to wrocimy do domu i weźmiemy się za majstrowanie" he he to było miłe zwłaszcza ze nasze szczęście nie było planowane :)

A u was jak było i z pierwszymi ciążami i z drugimi no i z tymi dziewczynami co są w pierwszej ciąży ? :)

Cześć :D Tak samo mam teraz, zrobiłam 4 testy i widzę objawy tzn bolące piersi, leciutko się brzuszek robi i ból jak na okres a itak cały czas się boję, że jednak nie jestem a zdążyłam się już pochwalić rodzince :-D Naszej fasolki nie można nazwać planowaną albo i nie, bo to taki spontan w sumie.... jednorazowy... aż się dziwię... :D
U mnie już trochę za późno na staranie bo 6 tygodni nie dogonie :D

Grrr właśnie wróciłyśmy od mojego lekarza rodzinnego i taka zła jestem nie cierpię chodzić rano,kiedy to seniorzy przychodzą se pogadać a zaznaczyłam że tylko po receptę ,jeszcze z dzieckiem i żadna mnie nie przepuściła:crazy: Zocha tak wyła że chce na pole ,no szok ,coś wg ostatnio nić jej nie pasuje,aż się boję jak sobie Ojciec z nią poradzi jak Ja pójdę do szpitala:eek:
AAa to mnie po tej ciąży zapowiada się chłopak,cóż zobaczymy,choć nie ukrywam że mam preferencję płci..i wolałabym druga córkę:cool2:
Anieok to faktycznie drugi koniec województwa,Ja mam blisko góry a ty do..Sandomierza:-pmój mąż tez marzy o domu w bieszczadach,Ja się wzbraniam i tak już zamieniłam Katowice na Krosno:sorry: Ze mnie to raczej mieszczuch.
Patka też tak mam często i mało bo inaczej mam odruch zwrotny.

ninex nie martw się córką, minie jej zobaczysz a wiem to z doświadczenia moja córka do trzeciego roku była tak nieznośna że wstyd mi było wyjść gdziekolwiek z nią, do tego uparta jak osioł ale wyrosła.. byś widziała przez co ja musiałam z nią przejść byłam załamana np. byliśmy w parku na placu zabaw i mamy iśc do domu a ona wpadała w szał i zaczęła płakać krzyczeć bić że nie idzie.. wszyscy w parku patrzeli na mnie jak bym była wyrodną matką bo poprostu nie pozwoliłam jej na jej fimery.. a teraz złote dziecko:) odkąd ma brata zmieniłą się o 360stopni zaczeła mi pomagać dzielić się sprzątać po sobie.. po prostu daj jej czas i wdrażaj swoje zasady a będzie dobrze:)

Witajcie mamuśki :)
Chciałabym do Was dołączyć. Wczoraj druga wizyta u lekarza przebiegła książkowa - serduszko pięknie bije, dlatego postanowiłam się dopisać :)
Czytam Was od początku. Termin mam na 4 lipca :) To moja pierwsza ciąża, mam 26 lat.
Pozdrawiam każdą z osobna :-)

reklama
Do góry