reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

do Bartosza D. - nie wybrzydzałam bo ja chce tylko serduszko zobaczyć plus muszę iść bo mi się utrogestan akurat skończy i potrzebuje info czy bierzemy dalej.

A powiedziałam prawdę, że gin kazała przyjść za tydzień - ona w zaleceniach tak napisała + ze względu na moja historię mam zapisane „ ciąża wysokiego ryzyka”.
Byłam dziś u niego 😀mega młody miał tylko wizytę na „prowadzenie ciąży” powiedzialam wprost że przyszłam bo tylko on miał wolny termin a prowadzić chce u innego😅
powiedziałam że chce zwolnienie, usg i receptę na luteinę i bez problemu 😀

reklama
Kurczę widzę że termin porodu mamy podobny, ja jutro idę na USG i sobie wmówiłam że napewno będzie serduszko.
Gratuluje :)
Ja i @Momla mialysmy transfer w ten sam dzień i z jednej strony trochę liczyłam na serduszko a z drugiej wiem że to jeszcze czas także totalnie bez spiny. Mój lekarz proponował mi kolejną wizytę 19.11 ale 18.11 mam w klinice więc u mojego się umówiłam na 26.11. No i synek ma szczepienie na grypę 19.11 więc nie wiem jak te dzień będzie wyglądał

Byłam dziś u niego 😀mega młody miał tylko wizytę na „prowadzenie ciąży” powiedzialam wprost że przyszłam bo tylko on miał wolny termin a prowadzić chce u innego😅
powiedziałam że chce zwolnienie, usg i receptę na luteinę i bez problemu 😀
ja chyba też u niego kiedyś byłam, chce tylko serduszko zobaczyć czy jest i receptę jeżeli będzie wszystko ok.
Ta moja dzisiaj też już pyt czy mi l4 wystawić ale dla mnie jeszcze za wcześnie na to.

ja chyba też u niego kiedyś byłam, chce tylko serduszko zobaczyć czy jest i receptę jeżeli będzie wszystko ok.
Ta moja dzisiaj też już pyt czy mi l4 wystawić ale dla mnie jeszcze za wcześnie na to.
Też bym nie poszła, planowałam może styczeń no ale dzisiaj jeszcze brązowa krew..

Też bym nie poszła, planowałam może styczeń no ale dzisiaj jeszcze brązowa krew..
no wiadomo, jak coś się dzieje to po to jest l4.
Ja nie powiem… rewelacyjnie to się nie czuję i najchętniej leżałabym w łóżku ale muszę jeszcze wytrzymać… mam nadzieję, że nic się nie wydarzy do prenatalnych i będę mogła w pracy dopiero wtedy powiedzieć o ciąży 🙏

Do góry