reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
witajcie ale dziewczyny produkujecie postów praca i mdłości nie pozwalają zbyt długo siedzieć przy komputerze ale staram się was czytać ..... tak krótko chciałam tylko zameldować dziś miałam wizytę i na razie kamień z serca spadł wszystko jest dobrze serduszko bije widziałam na własne nawet zobaczyłyśmy z panią doktor jak maluch rusza małymi rączkami czułam się jak bym oglądała film science fiction :-) cytologia i badania podstawowe ok tylko coś tam w moczu sporo bakterii niestety u mnie w rodzinie sporo osób miało problemy z nerkami pani doktor kazała łykać witaminę c i podjadać żurawinę oczywiście duphaston także dalej mam brać .........strasznie się stresowałam tą wizytą następne usg 23 grudnia :-)

Ostatnia edycja:
I jest super :) z 17.11 beta 744,5 a z dzisiaj 17446,3 :) więc ładny przyrost :) nie czaję jeszcze tego bo póltora tygodnia temu wychodził 5 tc a dzisiaj 8tc he he ale spokojnie w pon powinno być już cacy serduszko :))))) :rofl2:

Nanu mi też tak mniej więcej wypada termin. Ja miałam ostatnia @ 14.10 wtedy przedłużył mi się cykl na 34 dni aż! Bo owu miałam dopiero 20 dc jak nigdy to ten stres chyba to tak wszystko przesunął, bo miałam regularne cykle 28 - dniowe.
W środę dowiem się na kiedy mi gin wyznaczy termin:)

Angi super wyniki :D

JESTEM ZAŁAMANA :wściekła/y:

Kochane masakra jakaś, ja nie wiem co się dzieje z moją przemiana materii ale już mnie to wkurza.. staje rano na wadze a tam 4 kg więcej niż 3 tygodnie temu.. Nie pochłaniam wszystkiego tak jak bym chciała staram się jeść regularnie wiadomo, że coś słodkiego podjem ale kurde nawet na ciemne pieczywo się przezuciłam.. i co ? i dupa. Ja nie wiem o co chodzi moja szwagierka pochłania dziennie około 20 tys kalori ( też jest w ciąży ) i i waga stoi.. ;/ Ja nie wiem co mam zrobić bo mam 175 i ważyłam 3 tygodnie temu 88 kg a dziś magiczna waga pokazała 93 kg super ;/ Nie mogę tyć takim tępem bo jak będę szła do porodu to będę ważyć 140 kg ;/ o masakra.. :(( :no:

nie martw się może teraz w pierwszych miesiącach przytyjesz a później twoja waga się unormuje i tylko dzidziuś będzie rósł? A może masz słabą przemiane materii i problemy z wypróżnianiem? .

No problemy z wypróżnianiem to ja mam na pewno.. tylko teraz i tak pewnie nie będę mogła nic na to brać. Ja w toalecie jestem raz lub dwa razy w tyg :(

reklama
Martyska nie załamuj się pamiętaj że macica się powiększa, piersi i ten problem z wypróżnianiem też robi swoje.Staraj się dużo wody pić,śliwki suszone polecam i dużo owoców i warzyw,daje efekty:tak:
kagusia wiem że to taki etap i przejdzie,ale nie właściwy moment sobie wybiera zazwyczaj na fochy:-D

U mnie dzisiaj słoneczko w końcu,choć zapowiadali pochmurny dzień...ech prognozy:sorry2:trzeba się z domu wywlec,a takiegooooo mam lenia:zawstydzona/y:w dodatku chodnik nam remontują pod blokiem i tyle błota jest że wystarczy jedno przejście i cały człowiek brudny..jak wyglądają moje psy po każdym spacerze pozostawię bez komentarza.Marzę już o śniegu będzie czyściej!

Do góry