reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Angi tak jeden jedyny raz była w ciąży i tyle przybrała, to była masakra bo ona na początku ciąży jadła zdrowo a to i tak nic nie dawało, pozniej juz w ostatnichh miesiącach stwierdziła ze i tak już jest masakra i gorzej być nie może i jadła normalnie. Kurde chciałabym przytyć 15 kg.. ale to chyba nierealne ;/

Klaudia.81.81 tak to jest mozliwe. Przez 9 miesięcy zwracałam prawie wszystko co zjadłam. Mój organizm przyjmowal tylko jogurty, serki, kisiele i wafle ryżowe. Glodna chodziłam przez cała ciąże a jak zjadłam to zwrot. Masakra. Jeszcze mała uciskała mi na żołądek co jeszcze to potęgowało. Generalnie schudłam w ciazy. Miesiąc po spadło mi 10 kg bez specjalnej diety.

Kurde ja w pierwszej przytylam 22 kg!!!:/ potem pol roku ostrego odchudzania. Mam nadzieje ze tym razem uda mi sie nie przytyc wiecej jak 12

Chyba tez od genów moja mamai Ł mama przytyluw obu po ponad 30 kg ja niestety w pierwszej wazylam 80 kg jak zaszlam do porodu 116. Po porodzie spadło 20 i cóż tak się utrzymało :\ patka skąd jesteś ? Tez myślę nad jakąś rozpiska lub dietetykiem nawet z Ł na ten temat rozmawiliśmi W pon jak będę u giną tez chętnie dopytam o to czy moge rowerek stosować

Loop w pierwszej ciąży nie stosowałam żadnej diety normalnie jadłam ale miałam duża nadwagę. Dopiero rok temu zaczęłam chodzić do dietetyczki i schudłam 30 kg i teraz w ciazy chce dalej być na diecie ale na odpowiedniej dla kobiet w ciąży.

Angi ja jestem z szczecina. Jak będę miała nowa dietę to będę mogła wam coś z mojego jadłospisy podać. Tylko to jest indywidualna dieta :)
Ja swojej dietetyczki tez się popytam jakie ćwiczenia można w ciazy robić

Patka ja bardzo chetnie skorzystam z Twoich wszelkich porad diet ktore otrzymasz od dietetyczki:) ja niby tez naswage mialam mimo to tylam na potege. Teraz chce wlasnie przytyc niewiele tak aby sama w sobie schudnac

reklama
Do góry