reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
A przykro mi, że zmarnowaliśmy ten cykl na chorowanie bo według aplikacji dni płodne właśnie wypadały w wigilię/święta

Trzymam kciuki żeby wydrowial jak najszybciej i pewnie spotkamy się na styczniowej grupie😊
A weź, naczekałam się na ten okres po biochemie że już naprawdę traciłam nadzieję, że w przyszłym roku mogłabym urodzić… czas leci, 34 właśnie skończyłam i mam wrażenie że już za późno na pozytywne zakończenie.

Na ciążę 🍀 Widzimy się na wrzesniowkach 🤣 U mnie mega wrażliwe piersi, ból pleców, pobolewanie brzucha. Zaklinam rzeczywistość i ma się udać w tym cyklu 😛 U mnie dopiero 4dpo więc na testy za wcześnie choć kusi mnie kusi. Temperatura cały czas rośnie więc jestem pełna nadziei 🥰
No ja nie widzę innej opcji jak spotkać się na wrześniówkach 🥰 mam nadzieję, że te "objawy" to na ciąże 😁 mnie w Wigilię rano właśnie mocno ciągnął bok brzucha , takie jakby przeciążenie czułam. No trzeba sobie trochę nadziei porobić 🤪

A właśnie, jak to jest z tym mierzeniem temperatury ? Jak mierzycie, gdzie mierzycie, kiedy i jakim termometrem i co jaka temperatura oznacza? Bo kompletnie się na tym nie znam 🙈😅

reklama
A weź, naczekałam się na ten okres po biochemie że już naprawdę traciłam nadzieję, że w przyszłym roku mogłabym urodzić… czas leci, 34 właśnie skończyłam i mam wrażenie że już za późno na pozytywne zakończenie.
Ja w przyszłym roku 30, powtórzyłam amh- wynik 0,75. Ginekolog proponuje mi klinikę leczenia niepłodności więc po wyjściu z gabinetu też straciłam nadzieję, że zostanę mamą w 2025

Do góry