niezapominajka876
Fanka BB :)
Niee, poczekam jeszcze do poniedziałku i jak nadal będę się tak czuła to pójdę na betęRobiłaś test ?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niee, poczekam jeszcze do poniedziałku i jak nadal będę się tak czuła to pójdę na betęRobiłaś test ?![]()
Jakieś straszne choróbsko panuje. My na szczęście już zdrowi. Dopiero czekam na okres i nowy cykl żeby znów się starać bo w tym nie mieliśmy siły ani ochotyJa tu czekam na koniec okresu i owu a mi chlopa przeziębiło![]()
Trzymam kciuki żeby wydrowial jak najszybciej i pewnie spotkamy się na styczniowej grupieJa tu czekam na koniec okresu i owu a mi chlopa przeziębiło![]()
A weź, naczekałam się na ten okres po biochemie że już naprawdę traciłam nadzieję, że w przyszłym roku mogłabym urodzić… czas leci, 34 właśnie skończyłam i mam wrażenie że już za późno na pozytywne zakończenie.Trzymam kciuki żeby wydrowial jak najszybciej i pewnie spotkamy się na styczniowej grupie![]()
No ja nie widzę innej opcji jak spotkać się na wrześniówkachNa ciążęWidzimy się na wrzesniowkach
U mnie mega wrażliwe piersi, ból pleców, pobolewanie brzucha. Zaklinam rzeczywistość i ma się udać w tym cyklu
U mnie dopiero 4dpo więc na testy za wcześnie choć kusi mnie kusi. Temperatura cały czas rośnie więc jestem pełna nadziei
![]()
Ja w przyszłym roku 30, powtórzyłam amh- wynik 0,75. Ginekolog proponuje mi klinikę leczenia niepłodności więc po wyjściu z gabinetu też straciłam nadzieję, że zostanę mamą w 2025A weź, naczekałam się na ten okres po biochemie że już naprawdę traciłam nadzieję, że w przyszłym roku mogłabym urodzić… czas leci, 34 właśnie skończyłam i mam wrażenie że już za późno na pozytywne zakończenie.