reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Ja robiłam testy owulacyjne od 13dc i najmocniejsza kreska wyszła mi 20.12 popołudniu. Na drugi dzień była mniej czerwona, więc mogłam peak przegapić, więc obstawiam, że pik był 20-21.12 ( czyli 20-21 dc )😁 A na 30.12 mam mieć niby okres, ale jeśli owulacja była tak późno to gdyby ciąży nie było to okres będzie pewnie później. Aczkolwiek dzisiaj 27.12 a ja od wieczora czuje lekkie " pobolewanie" podbrzusza. I teraz zobaczymy czy to na okres czy ciążę 🙈🤪
Na ciążę 🍀 Widzimy się na wrzesniowkach 🤣 U mnie mega wrażliwe piersi, ból pleców, pobolewanie brzucha. Zaklinam rzeczywistość i ma się udać w tym cyklu 😛 U mnie dopiero 4dpo więc na testy za wcześnie choć kusi mnie kusi. Temperatura cały czas rośnie więc jestem pełna nadziei 🥰

reklama
U mnie podobnie, temperatura 38, ból głowy, dreszcze, katar, wzięłam saszetki gripexu do picia bo byłam nie do życia. Idę wczoraj wieczorem do łazienki a na papierze ślady krwi, przestraszyłam się, że może być to implantacja bo jestem 9dpo, dziś 10. Na okres więc za szybko, a Dodam, że nigdy nie mam plamien pomiędzy :( aż boję się zrobić test. Myślicie, że te gripexy mogą mieć wpływ na dzieciątko?

U mnie podobnie, temperatura 38, ból głowy, dreszcze, katar, wzięłam saszetki gripexu do picia bo byłam nie do życia. Idę wczoraj wieczorem do łazienki a na papierze ślady krwi, przestraszyłam się, że może być to implantacja bo jestem 9dpo, dziś 10. Na okres więc za szybko, a Dodam, że nigdy nie mam plamien pomiędzy :( aż boję się zrobić test. Myślicie, że te gripexy mogą mieć wpływ na dzieciątko?
Na tym etapie panuje zasada wszystko albo nic (wszystko może zaszkodzić albo nic nie zaszkodzi ciąży) Wg mnie lepiej wziąć ten gripeks niż się męczyć z chorobą. Test bym zrobiła z ciekawości 😅

Hej dziewczyny , przepraszam że mało się udzielam ale mnie tak rozłożyło że 2 dni walczyłam o życie normalnie , noce nie przespane , tak mnie dusilo że normlanie tragedia , spałam po 30-40 min i się budziłam i dusiłam ... Od wczoraj robię inhalacje także jest trochę lepiej , dzisiaj w nocy wkoncu normlanie spałam , katar ,dreszcze , gorączka także dramat . Normlanie za każdym razem jak mam jakies dłuższe wolne to mnie kapie choroba nie wiem jak to jest ...

Postaram się dzisiaj zadzwonić do ginekologa czy jest szansa żeby mnie przyjęli w poniedziałek żeby zobaczyć czy te torbiele się wchłonęły ..

27dc, pobolewa mnie brzuch i trochę piersi, nadal jest mi strasznie niedobrze, a narzeczonymi wirus już przeszedł 😬 oby okres jeszcze poczekał bo 30 mam wizytę u ginekologa

reklama
Do góry