reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
A przykro mi, że zmarnowaliśmy ten cykl na chorowanie bo według aplikacji dni płodne właśnie wypadały w wigilię/święta

Trzymam kciuki żeby wydrowial jak najszybciej i pewnie spotkamy się na styczniowej grupie😊
A weź, naczekałam się na ten okres po biochemie że już naprawdę traciłam nadzieję, że w przyszłym roku mogłabym urodzić… czas leci, 34 właśnie skończyłam i mam wrażenie że już za późno na pozytywne zakończenie.

Na ciążę 🍀 Widzimy się na wrzesniowkach 🤣 U mnie mega wrażliwe piersi, ból pleców, pobolewanie brzucha. Zaklinam rzeczywistość i ma się udać w tym cyklu 😛 U mnie dopiero 4dpo więc na testy za wcześnie choć kusi mnie kusi. Temperatura cały czas rośnie więc jestem pełna nadziei 🥰
No ja nie widzę innej opcji jak spotkać się na wrześniówkach 🥰 mam nadzieję, że te "objawy" to na ciąże 😁 mnie w Wigilię rano właśnie mocno ciągnął bok brzucha , takie jakby przeciążenie czułam. No trzeba sobie trochę nadziei porobić 🤪

A właśnie, jak to jest z tym mierzeniem temperatury ? Jak mierzycie, gdzie mierzycie, kiedy i jakim termometrem i co jaka temperatura oznacza? Bo kompletnie się na tym nie znam 🙈😅

reklama
A weź, naczekałam się na ten okres po biochemie że już naprawdę traciłam nadzieję, że w przyszłym roku mogłabym urodzić… czas leci, 34 właśnie skończyłam i mam wrażenie że już za późno na pozytywne zakończenie.
Ja w przyszłym roku 30, powtórzyłam amh- wynik 0,75. Ginekolog proponuje mi klinikę leczenia niepłodności więc po wyjściu z gabinetu też straciłam nadzieję, że zostanę mamą w 2025

Do góry