reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Mój też właśnie długo jest poza domem i jest po prostu ubity dojazdem do pracy i powrotem. Jeszcze po pracy w domu trochę podziała czy na budowie (na szczęście narazie mamy przestój do wiosny). Jeszcze w pracy mu dodatkowa fucha wpadnie to pewnie jakieś nadgodziny albo sobota w pracy - po prostu chłop nie ma sił. Ale są momenty,że go natchnie o 1 w nocy i mnie budzi 🫨 zwariować można ale ja już odpuszczam spinkę na drugie dziecko
bo wiesz jak się trochę drzwmnie to w nocy ma siłę ,u nas jest tak samo 😅 tylko że ja wtedy jestem średnio żywa haha

reklama

no i pamiętanie o suplach , wizytach , umawianie tych wizyt , badań to masakra , a facet co ? Tylko jedno musi to chyba jest takie wkurzające dla mnie , mimo tego że staram się zrozumieć że presją i tak dalej to i tak się wkurzam ,bo też chciałabym nie myśleć , ale ktoś musi nie ? 🤦Ja mam milion tabletek dziennie do łykania . Rano na tarczycę , później suple (gdzie Wit.D co 2 dzień więc też muszę zaznaczać kiedy brać a kiedy nie ) później fertistim , przed owu Lametta 2x dziennie , po owu duphaston 2x dziennie . Na noc metformina .Czasem się muszę zastanowić czy napewno wszystko wzięłam albo przypadkiem nie wzięłam dwa razy 🤦 już sobie na blistrach rysuje markerem pary żeby wiedzieć że jedna wzięłam lub 2 . A on musi pamiętać o łykaniu rano i wieczorem po 2 tabletki , i co ? I wiecznie zapomina i zazwyczaj łyka raz 🤦 nawet mi się nie chce już mu gadać o tym bo potem się wkurza a po co mi jeszcze te dodatkowe nerwy 😤
Pododawaj sobie w aplikację te leki i odznaczaj co wzięłaś

reklama
Do góry