reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

no to myślę że wynik jest okej jak na ten moment ☺️ teraz cierpliwie trzeba poczekać do poniedziałku i zobaczyć przyrost . Robisz jeszcze testy czy odpuszczasz ?
zrobiłam dziś i kreska jest ciut ciemniejsza , dokupiłam dziś w rosmanie 3 testy😂🫣 bo chcę sprawdzić czy ciemnieje na tych samych
W domu miałam już tylko płytkowe z rossmana i clearblue elektryczny i jeden strumieniowy

W poprzedniej ciąży betę w 33 dniu cyklu miałam 102

reklama
zrobiłam dziś i kreska jest ciut ciemniejsza , dokupiłam dziś w rosmanie 3 testy😂🫣 bo chcę sprawdzić czy ciemnieje na tych samych
W domu miałam już tylko płytkowe z rossmana i clearblue elektryczny i jeden strumieniowy

W poprzedniej ciąży betę w 33 dniu cyklu miałam 102
jeżeli chcesz porównywać to tak najlepiej na tych samych testach . Chociaż wiadomo to tylko kawałek papieru bywa różnie , ale najlepiej sprawdzać jak już tymi samymi ☺️ co do tego jaka była beta to też nie nakręcaj się że teraz będzie tak samo ,może być mniej może być więcej ☺️

jeżeli chcesz porównywać to tak najlepiej na tych samych testach . Chociaż wiadomo to tylko kawałek papieru bywa różnie , ale najlepiej sprawdzać jak już tymi samymi ☺️ co do tego jaka była beta to też nie nakręcaj się że teraz będzie tak samo ,może być mniej może być więcej ☺️
bardzie chodziło mi o to że ta wydaje się ok na ten czas
Nie wiem jak to działa cieszę się , ale bardziej moja głowa mnie stopuje z tą radością teraz , chłodzę emocje jak tylko mogę to jest straszne

bardzie chodziło mi o to że ta wydaje się ok na ten czas
Nie wiem jak to działa cieszę się , ale bardziej moja głowa mnie stopuje z tą radością teraz , chłodzę emocje jak tylko mogę to jest straszne
no wiem wiem ,ja jak zobaczyłam 2 kreski po pierwszym biochemię to też się nie cieszyłam , czułam że może znowu być tak samo więc po co mam się cieszyć 😔 wiem że kolejnym razem też będzie więcej strachu niż radości

Cześć dziewczyny 🤗 cały czas Was czytam i nadrabiam, ale jeszcze mi zostało jakieś 70 stron hahah 🫣🤣

Ale mam pytanko, w jakiej porze dnia najlepiej zrobić test owulacyjny ? Kupiłam właśnie w rossmannie testy owu i się zastanawiam czy robić teraz czy wieczorem ?

@paola121214 przyszły te wyniki ? Wiem że już po ptakach skoro przyszła 🐒 ale z ciekawości pytam ,bo kurde strasznie długo 😯
Beta 5
A progesteronu niema
Czyli biochem był.
Ja nigdy nie biorę tabletek jak mam okres bo jest do przeżycia A dziś wzięłam aż 2
Byłam na jarmarku zawsze jak mam okres 1 dzien spokojnie tylko delikatnie 2,3 dzien jest intensywnie.
A jak wstałam zalało mnie .
Wiem wiem każdy okres może być inny ale to 2 biochem w tym roku. I po każdym biochemie mam ciut mocniejszy okresie bolesny

Beta 5
A progesteronu niema
Czyli biochem był.
Ja nigdy nie biorę tabletek jak mam okres bo jest do przeżycia A dziś wzięłam aż 2
Byłam na jarmarku zawsze jak mam okres 1 dzien spokojnie tylko delikatnie 2,3 dzien jest intensywnie.
A jak wstałam zalało mnie .
Wiem wiem każdy okres może być inny ale to 2 biochem w tym roku. I po każdym biochemie mam ciut mocniejszy okresie bolesny
kurde czyli faktycznie cos było na rzeczy 😔 będziesz sprawdzać czy spadła do końca ? U mnie też po biochemie byl bardziej intensywny i bolesny 😔

reklama
Cześć dziewczyny 🤗 cały czas Was czytam i nadrabiam, ale jeszcze mi zostało jakieś 70 stron hahah 🫣🤣

Ale mam pytanko, w jakiej porze dnia najlepiej zrobić test owulacyjny ? Kupiłam właśnie w rossmannie testy owu i się zastanawiam czy robić teraz czy wieczorem ?
jak masz ich więcej niż 5 szt to najlepiej robić 2x dziennie , rano z 2 moczu i wieczorem , szczególnie jak widzisz że kreska ciemnieje . Ja robiłam zazwyczaj wieczorem bo rano nie miałam jak , ale większość dziewczyn wiem że poleca robić 2 razy

Do góry