reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Już nie zdążę. Tak się zastanawialam że już za późno. Wyniki robią do 10 . Ale czuję okres . Brzuch już zaczyna boleć. Już tu parę dziewczyn napisało że testy to tylko kawałek papierka .

reklama
Ja powoli znikam z tego wątku.

@klaudia16
Dziękuję za super prowadzenie wątku, który okazał się dla mnie i dla wielu innych dziewczyn szczęśliwy. Przykro mi, że nie udało się postawić serduszka koło Twojego nicku, ale wierzę, że to się wkrótce zmieni.

Dziewczyny - dziękuję za wszystkie rady i wszystkie odpowiedzi na trapiące mnie pytania, które tutaj od was dostałam. Jesteście nieocenione ❤️ I dziękuję za cierpliwość, jak wariowałam i się stresowałam.

Ostatni dzień miesiąca to dam tylko krótki update ode mnie, bo wcześniej już nie chciałam nic pisać - dzisiaj wg OM 7+1, wczoraj na USG zarodek 1.31cm, tętno dobre. Więc oby tak dalej.

Będę dalej podczytywać kolejne wątki kreskowe i czekać na wasze upragnione 2 krechy dziewczyny! Trzymam za wszystkie mocno mocno kciuki ❤️ Oby 2025 był szczęśliwy dla was wszystkich!

ale nawet biochem warto udokumentować betą, jakbym ja nie robiła bety za każdym razem, to bym nie mogła się leczyć na poronienia wtórne, a tak miałam 3 biochemy udokumentowane i mogłam działać dalej i po 4 biochemie, 5 ciąża obstawiona lekami zakończona zdrowym synkiem, więc jednak lepiej jechać 😉
jakie leki miałaś ? Ja mam trombofilie i acard cały czas o od pozytywnej bety dopiero heparynę .

Jeju już bym chciała wiedzieć jak tam te moje wyniki , ale wykres obiecujący 😍 Liczę że chociaż progesteron będzie ładny 😆

Załączniki

• Screenshot_2024-12-31-09-43-45-97_253c695d8ca859c75f5915698f7eab97.jpg
    Screenshot_2024-12-31-09-43-45-97_253c695d8ca859c75f5915698f7eab97.jpg
    134 KB · Wyświetleń: 58
reklama
jakie leki miałaś ? Ja mam trombofilie i acard cały czas o od pozytywnej bety dopiero heparynę .
no u mnie to był miks wszystkiego tak naprawdę, bo działaliśmy na różne fronty, żeby nie tracić czasu - poradnia genetyczna, poradnia immunologiczna, do tego przyglądaliśmy się mojej niszy po poprzednich CC (poronienia dopiero przy staraniach o 3 dziecko po długim czasie, bo już miałam nastolatki w domu). Wszystkie wyniki wychodziły super, miałam histeroskopię, na której wyszło, że nisza kwalifikuje się do naprawy poprzez operację laparoskopową, po operacji gdy dostaliśmy zielone światło na starania udało się od razu, ale kolejny biochem. W międzyczasie dostałam ostatni wynik na PAI-1 nieprawidłowy w homozygocie (to było 2dpo kolejnego cyklu po biochemie) i od tego czasu jadłam acard 150, 8dpo pozytywny test i wprowadzona heparyna i encorton, i teraz synek 18.12 skończył rok 😉

Do góry