reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Już nie zdążę. Tak się zastanawialam że już za późno. Wyniki robią do 10 . Ale czuję okres . Brzuch już zaczyna boleć. Już tu parę dziewczyn napisało że testy to tylko kawałek papierka .

Ja powoli znikam z tego wątku.

@klaudia16
Dziękuję za super prowadzenie wątku, który okazał się dla mnie i dla wielu innych dziewczyn szczęśliwy. Przykro mi, że nie udało się postawić serduszka koło Twojego nicku, ale wierzę, że to się wkrótce zmieni.

Dziewczyny - dziękuję za wszystkie rady i wszystkie odpowiedzi na trapiące mnie pytania, które tutaj od was dostałam. Jesteście nieocenione ❤️ I dziękuję za cierpliwość, jak wariowałam i się stresowałam.

Ostatni dzień miesiąca to dam tylko krótki update ode mnie, bo wcześniej już nie chciałam nic pisać - dzisiaj wg OM 7+1, wczoraj na USG zarodek 1.31cm, tętno dobre. Więc oby tak dalej.

Będę dalej podczytywać kolejne wątki kreskowe i czekać na wasze upragnione 2 krechy dziewczyny! Trzymam za wszystkie mocno mocno kciuki ❤️ Oby 2025 był szczęśliwy dla was wszystkich!

ale nawet biochem warto udokumentować betą, jakbym ja nie robiła bety za każdym razem, to bym nie mogła się leczyć na poronienia wtórne, a tak miałam 3 biochemy udokumentowane i mogłam działać dalej i po 4 biochemie, 5 ciąża obstawiona lekami zakończona zdrowym synkiem, więc jednak lepiej jechać 😉
jakie leki miałaś ? Ja mam trombofilie i acard cały czas o od pozytywnej bety dopiero heparynę .

Jeju już bym chciała wiedzieć jak tam te moje wyniki , ale wykres obiecujący 😍 Liczę że chociaż progesteron będzie ładny 😆

Załączniki

• Screenshot_2024-12-31-09-43-45-97_253c695d8ca859c75f5915698f7eab97.jpg
    Screenshot_2024-12-31-09-43-45-97_253c695d8ca859c75f5915698f7eab97.jpg
    134 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Do góry