reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Dla mnie właśnie jest to bardzo dziwne że te testy były w stanie wyłapać tak niska betę która wskazuje na brak ciąży . Gdyby nie to że muszę ta heparynę nie robiłam bym w życiu tak szybko testów bo to tak miesza w głowie 😣

reklama
Dla mnie właśnie jest to bardzo dziwne że te testy były w stanie wyłapać tak niska betę która wskazuje na brak ciąży . Gdyby nie to że muszę ta heparynę nie robiłam bym w życiu tak szybko testów bo to tak miesza w głowie 😣
Uwierz w to że są aż tak czułe 😉 Beta 4 bez znaku < znaczy że beta rośnie, ale u mnie było <1,2 i też rosła, przyrosty potem były dobre, po prostu testy wyłapały szybciej niż labolatorium lub w labolatorium ktoś uznał niską betę że jest ujemna i wpisał standartową jednostkę i tyle

Uwierz w to że są aż tak czułe 😉 Beta 4 bez znaku < znaczy że beta rośnie, ale u mnie było <1,2 i też rosła, przyrosty potem były dobre, po prostu testy wyłapały szybciej niż labolatorium lub w labolatorium ktoś uznał niską betę że jest ujemna i wpisał standartową jednostkę i tyle
dokładnie mam podane 3.69 mlu bez żadnych znaków. Ale nawet na to uwagi nie zwróciłam i też się nie znam .
Chcialabym być pozytywnie nastawiona ale po przejściach w tym roku nie umiem. I wiem że jak coś jest od początku nie tak jak być powinno to nic z tego nie będzie i wyląduje w szpitalu. Miałam nadzieję że chociaż ten rok skończy się pozytywnie 😔

dokładnie mam podane 3.69 mlu bez żadnych znaków. Ale nawet na to uwagi nie zwróciłam i też się nie znam .
Chcialabym być pozytywnie nastawiona ale po przejściach w tym roku nie umiem. I wiem że jak coś jest od początku nie tak jak być powinno to nic z tego nie będzie i wyląduje w szpitalu. Miałam nadzieję że chociaż ten rok skończy się pozytywnie 😔
a przypomnij który to dpo?

Jeśli nie ma znaku < to dobry znak! Testy ciemnieją więc beta rośnie na bank. Poszła bym na twoim miejscu dziś na bete i po 48h czyli w czwartek i byś od razu wiedziała czy dobrze przyrasta. Życzę powodzenia ❤️

a przypomnij który to dpo?
owulacja u mnie to jedna wielka niewiadoma. Lekarz stwierdził że może być 19 grudnia bo 18 na wizycie pęcherzyk miał 22 mm. Więc dziś by było 12 dpo . Normalnie zawsze owulację mam koło 15 dnia cyklu więc wypadało by dziś 9 dpo. I wczoraj też stwierdzil że on przypuszczalnie podał że może pęknąć na drugi dzień a mógł sobie jeszcze rosnąć. Dlatego ten grudzień dla mnie to jakieś szaleństwo .

Ale jak na 9dp .
To ta kreska jest wmiare bo zanim dojdzie do implantacji plus wytworzenie bety .
Może dopiero startuje beta .

reklama
Do góry