reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Dla mnie właśnie jest to bardzo dziwne że te testy były w stanie wyłapać tak niska betę która wskazuje na brak ciąży . Gdyby nie to że muszę ta heparynę nie robiłam bym w życiu tak szybko testów bo to tak miesza w głowie 😣
Uwierz w to że są aż tak czułe 😉 Beta 4 bez znaku < znaczy że beta rośnie, ale u mnie było <1,2 i też rosła, przyrosty potem były dobre, po prostu testy wyłapały szybciej niż labolatorium lub w labolatorium ktoś uznał niską betę że jest ujemna i wpisał standartową jednostkę i tyle

reklama
Uwierz w to że są aż tak czułe 😉 Beta 4 bez znaku < znaczy że beta rośnie, ale u mnie było <1,2 i też rosła, przyrosty potem były dobre, po prostu testy wyłapały szybciej niż labolatorium lub w labolatorium ktoś uznał niską betę że jest ujemna i wpisał standartową jednostkę i tyle
dokładnie mam podane 3.69 mlu bez żadnych znaków. Ale nawet na to uwagi nie zwróciłam i też się nie znam .
Chcialabym być pozytywnie nastawiona ale po przejściach w tym roku nie umiem. I wiem że jak coś jest od początku nie tak jak być powinno to nic z tego nie będzie i wyląduje w szpitalu. Miałam nadzieję że chociaż ten rok skończy się pozytywnie 😔

dokładnie mam podane 3.69 mlu bez żadnych znaków. Ale nawet na to uwagi nie zwróciłam i też się nie znam .
Chcialabym być pozytywnie nastawiona ale po przejściach w tym roku nie umiem. I wiem że jak coś jest od początku nie tak jak być powinno to nic z tego nie będzie i wyląduje w szpitalu. Miałam nadzieję że chociaż ten rok skończy się pozytywnie 😔
a przypomnij który to dpo?

Jeśli nie ma znaku < to dobry znak! Testy ciemnieją więc beta rośnie na bank. Poszła bym na twoim miejscu dziś na bete i po 48h czyli w czwartek i byś od razu wiedziała czy dobrze przyrasta. Życzę powodzenia ❤️

a przypomnij który to dpo?
owulacja u mnie to jedna wielka niewiadoma. Lekarz stwierdził że może być 19 grudnia bo 18 na wizycie pęcherzyk miał 22 mm. Więc dziś by było 12 dpo . Normalnie zawsze owulację mam koło 15 dnia cyklu więc wypadało by dziś 9 dpo. I wczoraj też stwierdzil że on przypuszczalnie podał że może pęknąć na drugi dzień a mógł sobie jeszcze rosnąć. Dlatego ten grudzień dla mnie to jakieś szaleństwo .

reklama
Jednak nie jadę na ta betę.
Już byłam w sumie gotowa ale byłam w łazience i na papierze jest dużo różowego śluzu .wczoraj rano była znikoma ilość. W tamtym miesiącu było tak samo przed okresem przez acard. Myślę że jutro już się rozkręci. Wylapalam chyba jakiś biohem. Już nie spamuje Dziewczyny

Do góry