reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Jednak nie jadę na ta betę.
Już byłam w sumie gotowa ale byłam w łazience i na papierze jest dużo różowego śluzu .wczoraj rano była znikoma ilość. W tamtym miesiącu było tak samo przed okresem przez acard. Myślę że jutro już się rozkręci. Wylapalam chyba jakiś biohem. Już nie spamuje Dziewczyny

reklama
dokładnie mam podane 3.69 mlu bez żadnych znaków. Ale nawet na to uwagi nie zwróciłam i też się nie znam .
Chcialabym być pozytywnie nastawiona ale po przejściach w tym roku nie umiem. I wiem że jak coś jest od początku nie tak jak być powinno to nic z tego nie będzie i wyląduje w szpitalu. Miałam nadzieję że chociaż ten rok skończy się pozytywnie 😔
Trzymam mocno kciuki ✊🍀 wierzę, że będzie to zdrowa ciąża ❤️

Jednak nie jadę na ta betę.
Już byłam w sumie gotowa ale byłam w łazience i na papierze jest dużo różowego śluzu .wczoraj rano była znikoma ilość. W tamtym miesiącu było tak samo przed okresem przez acard. Myślę że jutro już się rozkręci. Wylapalam chyba jakiś biohem. Już nie spamuje Dziewczyny
ale nawet biochem warto udokumentować betą, jakbym ja nie robiła bety za każdym razem, to bym nie mogła się leczyć na poronienia wtórne, a tak miałam 3 biochemy udokumentowane i mogłam działać dalej i po 4 biochemie, 5 ciąża obstawiona lekami zakończona zdrowym synkiem, więc jednak lepiej jechać 😉

Też tak myślę. @Bambi199027 jedź na tą betę. Jeśli miałaby to być trzecia Biochem to lepiej jak będzie udokumentowane i w przyszłości będzie do tego odpowiednie leczenie.
ale nawet biochem warto udokumentować betą, jakbym ja nie robiła bety za każdym razem, to bym nie mogła się leczyć na poronienia wtórne, a tak miałam 3 biochemy udokumentowane i mogłam działać dalej i po 4 biochemie, 5 ciąża obstawiona lekami zakończona zdrowym synkiem, więc jednak lepiej jechać 😉

Miło Cię widzieć 😍 Wspaniale, że się udało. Wbijasz ponownie na staraczki ? 😁

reklama
Do góry