reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

Dziewczyny które są po biochemicznej, po ilu dniach przyszło krwawienie? Ja już raz miałam kilka lat temu prawdopodobnie i wtedy chyba było to po około tygodniu od terminu @ ale już nie pamiętam dokładnie.
Beta badana ok 11 po 48h już była spadkowa, po 12h od badania zaczęło się krwawienie

reklama
@Patii26 a ty testowałaś z rana ?
Tak testowałam i biało... Dziś 12dpo. Zrobiłam jeden z easyhome i jeden płytkowy o czułości 10 z dr.max bo nie było w aptekach pinkow. I na tym płytkowym po 3 minutach wyszedł jakiś mikro duszek, ale to pewnie testowa bo na easyhome biało. Wyśle zdj to oceńcie.
Ale już jakoś straciłam nadzieję, bo jakby miało coś być to by już bylo 😞

Na tym drugim zdj jest screen, bo za duże zdj i nie chciało się wgrać, a na screenie kiepsko widać...

Załączniki

• IMG20250423075401.jpg
    IMG20250423075401.jpg
    872,3 KB · Wyświetleń: 119
  • Screenshot_2025-04-23-10-38-33-50_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2025-04-23-10-38-33-50_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    373,2 KB · Wyświetleń: 109
Tak testowałam i biało... Dziś 12dpo. Zrobiłam jeden z easyhome i jeden płytkowy o czułości 10 z dr.max bo nie było w aptekach pinkow. I na tym płytkowym po 3 minutach wyszedł jakiś mikro duszek, ale to pewnie testowa bo na easyhome biało. Wyśle zdj to oceńcie.
Ale już jakoś straciłam nadzieję, bo jakby miało coś być to by już bylo 😞

Na tym drugim zdj jest screen, bo za duże zdj i nie chciało się wgrać, a na screenie kiepsko widać...
Dla mnie nic nie ma niestety :(

Hej dziewczyny, nie odzywałam się bo były święta, a na dodatek rozchorowałam się, byłam u lekarza, mam zapalenie górnych dróg oddechowych, zatoki zawalone, kaszle okropnie z krtani…. Dostałam antybiotyk, powiedziałam że jestem w drugiej fazie cyklu i dostałam bezpieczny antybiotyk gdyby okazało się że się udało w tym cyklu… strasznie ale się przejmuje tą sytuacją. Wszystkich, którym się udało gratuluję 🥳 za pozostałe trzymam kciuki ✊🏻

reklama
Do góry