reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

poszukaj innego lekarza ,nie każdy ma takie metody . Moja naprzyklad nie uważa że trzeba czekać rok żeby zacząć się badać . Podstawowe badania hormonalne oraz nasienie na spokojnie możecie zrobić . Przesyłam listę badań kiedy zrobić i w jakiej kolejności
Ja mieszkam za granicą i tu nie chodzi się prywatnie do ginekologa bo kosztuje to tysiące 😖 o wszystkim decyduje tu lekarz rodzinny jeśli on podejmie decyzje to daje skierowania na wszystkie badania i do kliniki albo ginekologa,nie robią żadnej bety jak jesteś w ciąży tylko przychodzą z testem ciążowym i dopiero w 10 tyg masz usg 😂..

reklama
poszukaj innego lekarza ,nie każdy ma takie metody . Moja naprzyklad nie uważa że trzeba czekać rok żeby zacząć się badać . Podstawowe badania hormonalne oraz nasienie na spokojnie możecie zrobić . Przesyłam listę badań kiedy zrobić i w jakiej kolejności
dzięki za listę zapisze sobie ❤️

Ja mieszkam za granicą i tu nie chodzi się prywatnie do ginekologa bo kosztuje to tysiące 😖 o wszystkim decyduje tu lekarz rodzinny jeśli on podejmie decyzje to daje skierowania na wszystkie badania i do kliniki albo ginekologa,nie robią żadnej bety jak jesteś w ciąży tylko przychodzą z testem ciążowym i dopiero w 10 tyg masz usg 😂..
o, to może Holandia? 😅 mojego męża siostra miała dokładnie te same zasady. A robienie sikanego testu, który wręcza Ci lekarz to dla mnie jakiś hit

w takim razie współczuję i nie pozostaje ci nic innego jak czekanie aż lekarz rodzinny podjęcie decyzję . Rozumiem że badań też tam nie możesz wykonać bez skierowania ? Może masz możliwość przyjechać do Polski i tutaj zrobić chociaż podstawowe badania ? Kurde bo takie czekanie to maskara , sama czekam jakieś 7 miesięcy z pierwszą wizyta i dopiero zaczęłam się badać i cieszę się bo jakbym czekała ten rok to dopiero bym straciła czas na niczym 😔

w takim razie współczuję i nie pozostaje ci nic innego jak czekanie aż lekarz rodzinny podjęcie decyzję . Rozumiem że badań też tam nie możesz wykonać bez skierowania ? Może masz możliwość przyjechać do Polski i tutaj zrobić chociaż podstawowe badania ? Kurde bo takie czekanie to maskara , sama czekam jakieś 7 miesięcy z pierwszą wizyta i dopiero zaczęłam się badać i cieszę się bo jakbym czekała ten rok to dopiero bym straciła czas na niczym 😔
myśle że da się to ruszyć szybciej musiała bym bardziej naciskać na lekarza,myśle że jak do lutego się nie uda to zacznę już naciskać na badania a jeśli powie że muszę czekać rok to zrobię to w Polsce prywatnie,u mnie tyle dobrze że wiem że jestem w stanie w ciąże zajść bo raz się udało a staraliśmy się 6 miesięcy jedynie z kalendarzykiem bo nawet testów owu nie robiłam,więc mam nadzieje że nie jesteśmy bez płodni i nie ma większych problemów tylko jest to kwestią czasu aż się uda

Jakby tak jednak nic z tego nie było w tym cyklu ,to prezent pod choinkę na szczęście kupiony 🥰 oby przyniósł to szczęście 🤞

Załączniki

• f871453b-3162-4047-afe2-2d735acbecc4.jpeg
    f871453b-3162-4047-afe2-2d735acbecc4.jpeg
    37,8 KB · Wyświetleń: 0
reklama
reklama
Do góry