reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

poszukaj innego lekarza ,nie każdy ma takie metody . Moja naprzyklad nie uważa że trzeba czekać rok żeby zacząć się badać . Podstawowe badania hormonalne oraz nasienie na spokojnie możecie zrobić . Przesyłam listę badań kiedy zrobić i w jakiej kolejności
Ja mieszkam za granicą i tu nie chodzi się prywatnie do ginekologa bo kosztuje to tysiące 😖 o wszystkim decyduje tu lekarz rodzinny jeśli on podejmie decyzje to daje skierowania na wszystkie badania i do kliniki albo ginekologa,nie robią żadnej bety jak jesteś w ciąży tylko przychodzą z testem ciążowym i dopiero w 10 tyg masz usg 😂..

reklama
Ja mieszkam za granicą i tu nie chodzi się prywatnie do ginekologa bo kosztuje to tysiące 😖 o wszystkim decyduje tu lekarz rodzinny jeśli on podejmie decyzje to daje skierowania na wszystkie badania i do kliniki albo ginekologa,nie robią żadnej bety jak jesteś w ciąży tylko przychodzą z testem ciążowym i dopiero w 10 tyg masz usg 😂..
o, to może Holandia? 😅 mojego męża siostra miała dokładnie te same zasady. A robienie sikanego testu, który wręcza Ci lekarz to dla mnie jakiś hit

w takim razie współczuję i nie pozostaje ci nic innego jak czekanie aż lekarz rodzinny podjęcie decyzję . Rozumiem że badań też tam nie możesz wykonać bez skierowania ? Może masz możliwość przyjechać do Polski i tutaj zrobić chociaż podstawowe badania ? Kurde bo takie czekanie to maskara , sama czekam jakieś 7 miesięcy z pierwszą wizyta i dopiero zaczęłam się badać i cieszę się bo jakbym czekała ten rok to dopiero bym straciła czas na niczym 😔

w takim razie współczuję i nie pozostaje ci nic innego jak czekanie aż lekarz rodzinny podjęcie decyzję . Rozumiem że badań też tam nie możesz wykonać bez skierowania ? Może masz możliwość przyjechać do Polski i tutaj zrobić chociaż podstawowe badania ? Kurde bo takie czekanie to maskara , sama czekam jakieś 7 miesięcy z pierwszą wizyta i dopiero zaczęłam się badać i cieszę się bo jakbym czekała ten rok to dopiero bym straciła czas na niczym 😔
myśle że da się to ruszyć szybciej musiała bym bardziej naciskać na lekarza,myśle że jak do lutego się nie uda to zacznę już naciskać na badania a jeśli powie że muszę czekać rok to zrobię to w Polsce prywatnie,u mnie tyle dobrze że wiem że jestem w stanie w ciąże zajść bo raz się udało a staraliśmy się 6 miesięcy jedynie z kalendarzykiem bo nawet testów owu nie robiłam,więc mam nadzieje że nie jesteśmy bez płodni i nie ma większych problemów tylko jest to kwestią czasu aż się uda

Jakby tak jednak nic z tego nie było w tym cyklu ,to prezent pod choinkę na szczęście kupiony 🥰 oby przyniósł to szczęście 🤞

Załączniki

• f871453b-3162-4047-afe2-2d735acbecc4.jpeg
    f871453b-3162-4047-afe2-2d735acbecc4.jpeg
    37,8 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Zrobiłam , dla mnie bez zmian . Zdjęcie dalej nie oddaje . Jutro powtórzę ale to chyba zatrzyk dalej 😔

Załączniki

• bf2cc492-d6cf-446c-92c8-e8db0772287e.jpeg
    bf2cc492-d6cf-446c-92c8-e8db0772287e.jpeg
    35,5 KB · Wyświetleń: 109
Do góry