reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Ostatni sik przed pójściem spać 😅 więcej dzisiaj nie robi wykorzystałam już limit haha , dla mnie bez zmian ,zobaczymy jutro 🤞

Załączniki

• 7f510db9-cc47-4ede-8760-89ff4a69bd01.jpeg
    7f510db9-cc47-4ede-8760-89ff4a69bd01.jpeg
    8,6 KB · Wyświetleń: 77
  • 670dd0c1-1500-44eb-bb38-479ff8b81eef.jpeg
    670dd0c1-1500-44eb-bb38-479ff8b81eef.jpeg
    7,3 KB · Wyświetleń: 78
Dziewczyny, dzisiaj mam 19 dc i test owu już pokazuje fajną ciemną kreskę, ale to jeszcze nie to. Mam nadzieję, że już jutro będzie pik, bo dziś mnie cały dzień pobolewa w lewym jajniku 🤪
Wczoraj był seks, dzisiaj robimy przerwę i jutro znów zaaplikujemy 😅 mam nadzieję, że się wstrzelimy w owulke 😁

Załączniki

• IMG_20241219_140057.jpg
    IMG_20241219_140057.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 39
Dziewczyny, dzisiaj mam 19 dc i test owu już pokazuje fajną ciemną kreskę, ale to jeszcze nie to. Mam nadzieję, że już jutro będzie pik, bo dziś mnie cały dzień pobolewa w lewym jajniku 🤪
Wczoraj był seks, dzisiaj robimy przerwę i jutro znów zaaplikujemy 😅 mam nadzieję, że się wstrzelimy w owulke 😁
no test wygląda dobrze chociaż do piku jeszcze mu braku ,teraz najlepiej robić kilka razy w ciągu dnia jak masz możliwość żeby nie pominąć ☺️ trzymam kciuki za owocne działania 🤞

no test wygląda dobrze chociaż do piku jeszcze mu braku ,teraz najlepiej robić kilka razy w ciągu dnia jak masz możliwość żeby nie pominąć ☺️ trzymam kciuki za owocne działania 🤞
Opłaca się zrobić test za godzinkę skoro robiłam o 14 ? Czy lepiej rano zrobić ?
Dzięki, działamy i mam nadzieję, że się uda, ale w takim wolnym tempie z tą moją owulacją to chyba testowanie 30.12 będzie za wcześnie ( a planowo wtedy mam mieć okres 😜 ).

Opłaca się zrobić test za godzinkę skoro robiłam o 14 ? Czy lepiej rano zrobić ?
Dzięki, działamy i mam nadzieję, że się uda, ale w takim wolnym tempie z tą moją owulacją to chyba testowanie 30.12 będzie za wcześnie ( a planowo wtedy mam mieć okres 😜 ).
jeśli opóźnia ci się owulacja to również okres będzie później

reklama
no ja bym zrobiła jeszcze jeden ,skoro ten jest z 14 to może teraz być ciemniejszy , sprawdzialabym i rano zrobiła kolejny

Do góry