anyżowa
Fanka BB :)
Dziękuję bardzo MamaniuAaaa jak super gratulacje, rośnijcie zdrowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję bardzo MamaniuAaaa jak super gratulacje, rośnijcie zdrowo
nie blednie , może to dobry znak rany jak j mocno kciuki zaciskamOstatni sik przed pójściem spać więcej dzisiaj nie robi wykorzystałam już limit haha , dla mnie bez zmian ,zobaczymy jutro
no test wygląda dobrze chociaż do piku jeszcze mu braku ,teraz najlepiej robić kilka razy w ciągu dnia jak masz możliwość żeby nie pominąć trzymam kciuki za owocne działaniaDziewczyny, dzisiaj mam 19 dc i test owu już pokazuje fajną ciemną kreskę, ale to jeszcze nie to. Mam nadzieję, że już jutro będzie pik, bo dziś mnie cały dzień pobolewa w lewym jajniku
Wczoraj był seks, dzisiaj robimy przerwę i jutro znów zaaplikujemy mam nadzieję, że się wstrzelimy w owulke
oby , okaże się jutronie blednie , może to dobry znak rany jak j mocno kciuki zaciskam
Opłaca się zrobić test za godzinkę skoro robiłam o 14 ? Czy lepiej rano zrobić ?no test wygląda dobrze chociaż do piku jeszcze mu braku ,teraz najlepiej robić kilka razy w ciągu dnia jak masz możliwość żeby nie pominąć trzymam kciuki za owocne działania
jeśli opóźnia ci się owulacja to również okres będzie późniejOpłaca się zrobić test za godzinkę skoro robiłam o 14 ? Czy lepiej rano zrobić ?
Dzięki, działamy i mam nadzieję, że się uda, ale w takim wolnym tempie z tą moją owulacją to chyba testowanie 30.12 będzie za wcześnie ( a planowo wtedy mam mieć okres ).
no ja bym zrobiła jeszcze jeden ,skoro ten jest z 14 to może teraz być ciemniejszy , sprawdzialabym i rano zrobiła kolejnyOpłaca się zrobić test za godzinkę skoro robiłam o 14 ? Czy lepiej rano zrobić ?
Dzięki, działamy i mam nadzieję, że się uda, ale w takim wolnym tempie z tą moją owulacją to chyba testowanie 30.12 będzie za wcześnie ( a planowo wtedy mam mieć okres ).