reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Ja dzisiaj fatalne samopoczucie od samego rana. Brak sił, ból głowy a na koniec takie ostre przeczyszczenie i teraz się modlę żeby nie była to żadna grypa żołądkowa, bo już nie udźwignę kolejnej choroby :(

A ostatnie dni były super jeśli chodzi o samopoczucie i myślałam, że juz będzie tylko tak 😬

Właśnie to jest chore z tym nfz, że większość z nas jest zmuszona w sumie prowadzić ciążę prywatnie, ale to się też wiążę z tym, że za wszystkie badania się płaci. Ja za te pierwsze zlecone badania krwi zapłaciłam prawie 400 zł.

reklama
Ja dzisiaj fatalne samopoczucie od samego rana. Brak sił, ból głowy a na koniec takie ostre przeczyszczenie i teraz się modlę żeby nie była to żadna grypa żołądkowa, bo już nie udźwignę kolejnej choroby :(

A ostatnie dni były super jeśli chodzi o samopoczucie i myślałam, że juz będzie tylko tak 😬

Właśnie to jest chore z tym nfz, że większość z nas jest zmuszona w sumie prowadzić ciążę prywatnie, ale to się też wiążę z tym, że za wszystkie badania się płaci. Ja za te pierwsze zlecone badania krwi zapłaciłam prawie 400 zł.
U nas dużo chodzi prywatnie praktycznie większość to Ci sami co na NFZ.
Wiadomo prywatnie mają lekarze inne podejście no i możliwe że lepszy sprzęt.Pierwsza ciążę praowdzilam prywatnie i jak poszłam po porodzie do tamtego lekarza na NFZ to straszny buc i mam do niego uraz że wtedy byłam pierwszy i ostatni raz u niego,a prywatnie i nawet jak ostatnio już w tej ciąży szukałam prywatnie na Cito to przez tel prawie w dupę wlazł ...

Takie coś powinno być widoczne
Screenshot_20241113_233503_Chrome.jpg

Ok, wejdźcie w "Dyskusje" na prywatnym wątku. Czy widzicie mój post?
Nie ma wpisu :) Twój post pewnie wywaliło tak jak mój wcześniej gdzieś w kosmos na główne forum 😂

Ps. Ja tamtej grupy nie mogłam też zamknąć, da się ją tylko ukryć a wtedy nie mogłyście dołączyć. Napisałam wtedy z tym do adminki i poleciła żeby wysłać jej listę (co zrobiłam), bo te grupy które da się założyc samemu żyją własnym życiem 😅

reklama
Do góry