AnaBloom
Zaangażowana w BB
Aaa sorka, to moja pierwsza grupa tu, więc nie wiem jak co powinno tam wyglądaćAle to nie jest post tylko wpis który można komentować. To nie jest normalny wątek na forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa sorka, to moja pierwsza grupa tu, więc nie wiem jak co powinno tam wyglądaćAle to nie jest post tylko wpis który można komentować. To nie jest normalny wątek na forum
Lipca czy czerwca? Jesteś na czerwcowych ) GratulacjeNieśmiało dołączam na prawie sam koniec, termin wg aplikacji 27 lipca Czekam na betę
No coś Ty nie przepraszaj! Ja sama nie mogę ogarnąć tego wątku prywatnego dlatego czekam na działanie adminkiAaa sorka, to moja pierwsza grupa tu, więc nie wiem jak co powinno tam wyglądać
Ale fail, oczywiście chciałam napisać na lipcowe Przepraszam dziewczyny za zamieszanie, usuwam postLipca czy czerwca? Jesteś na czerwcowych ) Gratulacje
No co Ty, nie usuwaj! Bardzo Ci gratulujemy i zmykaj na lipcowki, nudnej ciazy!Ale fail, oczywiście chciałam napisać na lipcowe Przepraszam dziewczyny za zamieszanie, usuwam post
Z rozmachu już usunęłam Niemniej, dziękuję i Wam też życzę nudnych ciąż!No co Ty, nie usuwaj! Bardzo Ci gratulujemy i zmykaj na lipcowki, nudnej ciazy!
Są takie same nazwy i nie wiadomo w którą wejść możesz zmienić ??Jak widzę Twój post I nawet @JM* niedawno skomentowała.
Ja nawet nie wiem jak wejść na tą grupęSą takie same nazwy i nie wiadomo w którą wejść możesz zmienić ??