reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2025

Ja dzisiaj fatalne samopoczucie od samego rana. Brak sił, ból głowy a na koniec takie ostre przeczyszczenie i teraz się modlę żeby nie była to żadna grypa żołądkowa, bo już nie udźwignę kolejnej choroby :(

A ostatnie dni były super jeśli chodzi o samopoczucie i myślałam, że juz będzie tylko tak 😬

Właśnie to jest chore z tym nfz, że większość z nas jest zmuszona w sumie prowadzić ciążę prywatnie, ale to się też wiążę z tym, że za wszystkie badania się płaci. Ja za te pierwsze zlecone badania krwi zapłaciłam prawie 400 zł.

reklama
Ja dzisiaj fatalne samopoczucie od samego rana. Brak sił, ból głowy a na koniec takie ostre przeczyszczenie i teraz się modlę żeby nie była to żadna grypa żołądkowa, bo już nie udźwignę kolejnej choroby :(

A ostatnie dni były super jeśli chodzi o samopoczucie i myślałam, że juz będzie tylko tak 😬

Właśnie to jest chore z tym nfz, że większość z nas jest zmuszona w sumie prowadzić ciążę prywatnie, ale to się też wiążę z tym, że za wszystkie badania się płaci. Ja za te pierwsze zlecone badania krwi zapłaciłam prawie 400 zł.
U nas dużo chodzi prywatnie praktycznie większość to Ci sami co na NFZ.
Wiadomo prywatnie mają lekarze inne podejście no i możliwe że lepszy sprzęt.Pierwsza ciążę praowdzilam prywatnie i jak poszłam po porodzie do tamtego lekarza na NFZ to straszny buc i mam do niego uraz że wtedy byłam pierwszy i ostatni raz u niego,a prywatnie i nawet jak ostatnio już w tej ciąży szukałam prywatnie na Cito to przez tel prawie w dupę wlazł ...

Takie coś powinno być widoczne
Screenshot_20241113_233503_Chrome.jpg

Ok, wejdźcie w "Dyskusje" na prywatnym wątku. Czy widzicie mój post?
Nie ma wpisu :) Twój post pewnie wywaliło tak jak mój wcześniej gdzieś w kosmos na główne forum 😂

Ps. Ja tamtej grupy nie mogłam też zamknąć, da się ją tylko ukryć a wtedy nie mogłyście dołączyć. Napisałam wtedy z tym do adminki i poleciła żeby wysłać jej listę (co zrobiłam), bo te grupy które da się założyc samemu żyją własnym życiem 😅

reklama
Do góry