Kochana, życzę szybkiego porodu bez komikacji i najmniej bólu! Trzymam kciuki Powodzenia!!!wczoraj odeszły wody i trafiliśmy do szpitala skurcze są, ale póki co brak rozwarcia także walczymy !
reklama
Rozumiem, ważne jak piszesz,że jest już dużo lepiej!!! Uważaj na siebieDziękuje na szczęście już dużo lepiej ,ale mogło skończyć się tragicznie .
Powodzenia !
Sylwanka89
Fanka BB :)
Na szczęście mam dużo wsparcia w domu ,wiec bardzo na siebie uważam . Dziękuje teraz tylko szczęśliwie urodzićRozumiem, ważne jak piszesz,że jest już dużo lepiej!!! Uważaj na siebie
Nursov
Aktywna w BB
akcja była szybka, ale niestety nie bezbolesna w każdym bądź razie my już po. Wczoraj o 12:28 przywitaliśmy JanaKochana, życzę szybkiego porodu bez komikacji i najmniej bólu! Trzymam kciuki Powodzenia!!!
Sylwanka89
Gratulacje dużo zdrówka dla Was !akcja była szybka, ale niestety nie bezbolesna w każdym bądź razie my już po. Wczoraj o 12:28 przywitaliśmy Jana
Nursov
Aktywna w BB
dziękujemy bardzo i czekamy za pozostałymi informacjami nt. rozpakowanych mamGratulacje dużo zdrówka dla Was !
Sylwanka89
Jeszcze troszkę i wszystkie się rozpakujadziękujemy bardzo i czekamy za pozostałymi informacjami nt. rozpakowanych mam
Kasia19881988
Cześć dziewczyny mam na imię Kasia , jestem w 8miesiacu ciąży i bardzo nurtuje mnie pytanie czy przy badaniu długości szyjki macicy , lekarz tez robił wam to przez USG dopochwowo ?
Ja zmieniłam lekarza w 6 miesiącu ciazy , i ten poprzedni badał mi tylko palpacyjnie .
Teraz zastanawiam się który lekarz wykonuje /dobrze to badanie ?
Czy USG dopochwowo nie jest szkodliwe ?
Czy lepiej przenieść się do innego lekarza ?
Ja wiem ze jestem przewrażliwiona , ale strasznie się boje .
Pozdrawiam
Ja zmieniłam lekarza w 6 miesiącu ciazy , i ten poprzedni badał mi tylko palpacyjnie .
Teraz zastanawiam się który lekarz wykonuje /dobrze to badanie ?
Czy USG dopochwowo nie jest szkodliwe ?
Czy lepiej przenieść się do innego lekarza ?
Ja wiem ze jestem przewrażliwiona , ale strasznie się boje .
Pozdrawiam
O jaaaa GRATULACJEakcja była szybka, ale niestety nie bezbolesna w każdym bądź razie my już po. Wczoraj o 12:28 przywitaliśmy Jana
Jak się czujesz??? Super, cieszę się, że już jesteście po jak mały Jan?
reklama
Mi przyspieszyli z piątku na czwartek cesarkę a jutro już idę do szpitalaJeszcze troszkę i wszystkie się rozpakuja
Podziel się: