reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Mi jeszcze nie przestaly do konca wypadac po ostatniej ciazy ;)
Za to z nogami nie mam w ogole problemu, bo uzywam lasera ipl, dzieki ktoremu wlosy na nogach juz mi praktycznie wcale nie odrastaja i miesiacami moge sie nie golic 😃
No właśnie mocno rozważam czy nie zainwestować, bo póki co dam radę się ogolić regularnie ale jak już brzuch bedzie duży… no i zrobi się ciepło. Może być ciężko 😅 jakiego modelu używasz?

reklama
Mi na brodzie rosną 😬 i brwi odrastają 😪 a w ciąży można używać tego laseru? Jak chodziłam na depilacje kiedyś to ciąża była przeciwwskazaniem

No właśnie mocno rozważam czy nie zainwestować, bo póki co dam radę się ogolić regularnie ale jak już brzuch bedzie duży… no i zrobi się ciepło. Może być ciężko 😅 jakiego modelu używasz?
Uzywam to za duzo powiedziane, bo odkad mi wlosy na nogach nie rosna to przypomina mi sie o nim raz na kilka miesiecy 😅
Ale na poczatku uzywalam bardzo regularnie i jechalam nogi po dwa razy na sesje, stad taki dobry efekt pewnie.

Załączniki

• IMG_3614.png
    IMG_3614.png
    377,9 KB · Wyświetleń: 24
Mi na brodzie rosną 😬 i brwi odrastają 😪 a w ciąży można używać tego laseru? Jak chodziłam na depilacje kiedyś to ciąża była przeciwwskazaniem
Nikt nigdy zadnych badan na ciezarnych nie robil, wiec jest niezalecany w ciazy tak jak wiekszosc rzeczy ;)
Osobiscie tak czy inaczej w ciazy bym nie zaczynala z ipl bo na poczatku moze troche bolec, a po co nam taki stres w ciazy, no i skora ciezarnych jest bardziej wrazliwa, wiec moze dojsc do podraznien.

Ostatnia edycja:
reklama
Hejo dziewczyny 🙂 dzisiaj zaczynam 6 tydzień 🥰 Zmierzyłam rano ciśnienie i miałam 130/79 więc już bardziej znośnie. Ale mam momentami takie uczucie że serce mi mega mocno bije, jakbym miało wyskoczyć 😳 Pewnie to hormony i wgl 😉

Do góry