kamilaa919
Fanka BB :)
To co, przenosimy się tam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak się wystraszył badań .Cześć Dziewczyny. Dołączam. Termin porodu według odm 2.06. To moja pierwsza ciąża, staraliśmy się długo. Udało się po tym jak chciałem wysłać męża na badania.
No i super! Nie po to płacimy tyle czasu składki, żeby za wszystko płacić!Administracja napewno założy nam wątek prywatny, tylko chwila cierpliwości jest potrzebna...
Po interwencji udało mi się zapisać do tego lekarza na NFZ idę w środę na 18
Dawaj zaraz znać co tam u FasolkiDziewczyny właśnie siedzę i czekam na lekarza, stresuje się bardzo. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
zaraz wchodzę. Dam na pewno, mam nadzieję, że serduszko dalej bije, dzisiaj 12tcDawaj zaraz znać co tam u Fasolki
wierzę że jest ok, dawaj znać od razu po. Czy to już wizyta z badaniami prenatalnymi?zaraz wchodzę. Dam na pewno, mam nadzieję, że serduszko dalej bije, dzisiaj 12tc
jeszcze nie, badania prenatalne mam 23.11wierzę że jest ok, dawaj znać od razu po. Czy to już wizyta z badaniami prenatalnymi?