reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2024

Heej :) aż za dobrze ! 😅
Brzuch mi opadł , główka niziutko , szyjki praktycznie nie ma ale wszystko pozamykane , zero rozwarcia 🙈 w dzień nawet przepowiadających nie mam , więc czuje , że skończy się na wywoływaniu 😅
Z niedzieli na poniedziałek miałam regularne skurcze , trwały całą noc. Rano byliśmy w szpitalu i okazało się , że nic się nie dzieje więc czekamy sobie dalej. Dzisiaj mam 39+0 , córkę urodziłam w równo 40 tygodniu i też się nie zapowiadało. :) a Ty jak się czujesz ?
No dla mnie chyba najgorsze pod względem samopoczucia dni teraz. Mam przepowiadające , kilka razy w ciągu dnia i w nocy boli brzuch jak na okres .Chodzic ,oddychać i żyć ciężko przy takich temperaturach 😂Lekarz stwierdził wczoraj po badaniu żeby nastawiać się na czerwiec na poród a nie maj 🤷🏻‍♀️
już chce być po 😁

reklama
No dla mnie chyba najgorsze pod względem samopoczucia dni teraz. Mam przepowiadające , kilka razy w ciągu dnia i w nocy boli brzuch jak na okres .Chodzic ,oddychać i żyć ciężko przy takich temperaturach 😂Lekarz stwierdził wczoraj po badaniu żeby nastawiać się na czerwiec na poród a nie maj 🤷🏻‍♀️
już chce być po 😁
Bóle okresowe codziennie mam od dluuuugiego czasu i o niczym u mnie nie świadczą :(
Przyjdą nam porody niespodziewanie. Dużo nam nie zostało. Ja 1 czerwca mam umówiony balonik w szpitalu z moim ginekologiem. Więc jeśli nic samo się nie ruszy to zostaje mi nieco ponad tydzień na spotkanie z maleństwem 🥰

Na jakiej podstawie tak twierdzi? Masz już jakieś rozwarcie? :)

U nas termin na 30 czerwca, na razie stabilnie i mała musi poczekać do połowy czerwca, potem niech robi co chce :D
Twierdzi tak po wysokości dna macicy, w 34tyg sięgala już pod same żebra, a że mam duży rozjazd między terminem z okresu a USG to powiedziała że mam się nastawiać na ten termin z okresu czyli 12.06 😁

Hej :) jestem tu nowa i chciałam się przywitać. Tez spodziewam się dzidziusia w czerwcu ( termin 7.06).
Jak się czujecie drogie mamy w ostatnich dniach ciąży?
Czy polecacie jakieś forum, grupę ? 😊

reklama
Do góry