reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Czytam co piszecie o tych komentarzach na temat waszej wagi i oczy przecieram z niedowierzania. Ja niewiem ze w tych czasach gdzie tyle się o tym mówi itp ludzie dalej sobie zastrzegają prawo do wyrażania swoich opini i narzucania jak kto ma wyglądać i co powinien. Szok. I to wykształceni ludzi przecież. 😞

A mój dzień w końcu jakiś lepszy. Nie mdliło mnie miałam też nawet emerging żeby popracować. Katar i kaszel trochę schodzi. Oby ta tendencja się utrzymała 🙏

Co do detektora to raczej się nie skuszę

To bardzo przykre, że dalej ludzie sobie pozwalają na takie komentarze…

Co do detektora to kusił mnie, ale boję się, że coś źle go przyłożę i będzie powodował u mnie większy stres.

Ja mam stresik w oczekiwaniu na wyniki. Powinny być w czwartek.

Następna wizyta to prenatalne 23.11🫣
A ta wizyta to prywatnie ?

Głowa mi od wieczora pęka masakra jakaś a dół pleców praktycznie na wygięciu taki ból, będę chodzić jak tofik jak mnie połamie ..
Współczuję bólu...
Ja wróciłam z nocki, jestem padnięta i czas najwyższy przestać się zajeżdżać, dobrze że mogę się teraz wyłożyć i spać do południa

Współczuję bólu...
Ja wróciłam z nocki, jestem padnięta i czas najwyższy przestać się zajeżdżać, dobrze że mogę się teraz wyłożyć i spać do południa
Nocki w ciąży to nie najlepszy pomysł.
Ja jedna zaliczyłam a dzień prędzej jedna wzięłam wolne i po tej jednej ledwo przerwanej a to było parę dni jak się dowiedziałam o ciąży ,poszłam na zwolnienie.

Matko, utknęłam dziś w korku w drodze do pracy i takie miałam parcie na pęcherz że byłam bliska zatrzymania auta i przykucnięcia na poboczu 😂 aż mnie pęcherz bolał już pod koniec, ledwo dobiegłam do pracy 😵‍💫 nieźle sobie ze mną kropek igra! 😄

Co u Was dziewczyny?

Matko, utknęłam dziś w korku w drodze do pracy i takie miałam parcie na pęcherz że byłam bliska zatrzymania auta i przykucnięcia na poboczu 😂 aż mnie pęcherz bolał już pod koniec, ledwo dobiegłam do pracy 😵‍💫 nieźle sobie ze mną kropek igra! 😄

Co u Was dziewczyny?
Miałam tak ostatnio na wyjeździe na turniej córki ,hali nie mogłam znaleźć i na pływalnię wbiłam błagać że muszę siku ,niechcialy mnie wposcic ale mówię że w ciąży jestem i już nie zejdę stamtąd po schodach to uległy.
A dziś pod biedronka dziewczyna wyleciała biegiem i za winklem się wysikała i wróciła na sklep , ale ona nie była w ciąży...

Miałam tak ostatnio na wyjeździe na turniej córki ,hali nie mogłam znaleźć i na pływalnię wbiłam błagać że muszę siku ,niechcialy mnie wposcic ale mówię że w ciąży jestem i już nie zejdę stamtąd po schodach to uległy.
A dziś pod biedronka dziewczyna wyleciała biegiem i za winklem się wysikała i wróciła na sklep , ale ona nie była w ciąży...
Skąd wiesz, może była? :D jak trzeba to trzeba :D

reklama

Co u Was dziewczyny?
Mnie pęcherz gania w nocy, bardzo to uciążliwe :/ Ale już nie odczuwam pieczenia.
Z rana już mnie jakoś nie mdli, ale brak mi energii i długo się rozkręcam. Za to delikatne mdłości i wzdęcia mam po południu i wieczorem🤷‍♀️ Jestem aktualnie 7+3.

Do góry