reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2025

Byłam dziś wpisać wyniki do karty bo położne od 7 a ja na 6 jadę do lekarza no i pytam o tą TSH która robiłam 6 tyg temu a ona że mam się pytać lekarza bo faktycznie podwyższona, bo mówiłam że 3lata temu miałam 1,4 a kiedyś się leczyłam na Hashimoto ale potem cudowne uzdrowienie itd i już się dobre parę lat nie leczę bo niby nie mam ,jutro się dowiem co mi powie czy da na powtórne badanie,ale będę go cisnąć o ft4 bo wtedy miałam a teraz nie dały ...
A i mówiła że norma to 2.5 kiedy pokazałam jej że tu mają takie normy i dlatego nie wyszło że podwyższone to i nikt uwagi nie zwrócił
A jakie tsh Ci wyszło?

reklama
Ale czytam że w zeszłym roku wytyczne się zmieniły

Załączniki

• Screenshot_2024-11-13-12-58-54-423_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-13-12-58-54-423_com.android.chrome.jpg
    328,9 KB · Wyświetleń: 40
@Anne1991 super! Na którą wizyta?
@JM* masakra współczuję... W zeszłej ciazy miałam ginekologa u którego opóźnienie zawsze było minimum 2 h to była masakra

A ja się właśnie zapisałam na prenatalne na 12 grudnia, nie mogę się doczekać mąż pójdzie ze mną i pierwszy raz zobaczy bejbi na USG😍

reklama
Do góry