reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Byłam dziś wpisać wyniki do karty bo położne od 7 a ja na 6 jadę do lekarza no i pytam o tą TSH która robiłam 6 tyg temu a ona że mam się pytać lekarza bo faktycznie podwyższona, bo mówiłam że 3lata temu miałam 1,4 a kiedyś się leczyłam na Hashimoto ale potem cudowne uzdrowienie itd i już się dobre parę lat nie leczę bo niby nie mam ,jutro się dowiem co mi powie czy da na powtórne badanie,ale będę go cisnąć o ft4 bo wtedy miałam a teraz nie dały ...
A i mówiła że norma to 2.5 kiedy pokazałam jej że tu mają takie normy i dlatego nie wyszło że podwyższone to i nikt uwagi nie zwrócił
A jakie tsh Ci wyszło?

reklama
Ale czytam że w zeszłym roku wytyczne się zmieniły

Załączniki

• Screenshot_2024-11-13-12-58-54-423_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-13-12-58-54-423_com.android.chrome.jpg
    328,9 KB · Wyświetleń: 23
@Anne1991 super! Na którą wizyta?
@JM* masakra współczuję... W zeszłej ciazy miałam ginekologa u którego opóźnienie zawsze było minimum 2 h to była masakra

A ja się właśnie zapisałam na prenatalne na 12 grudnia, nie mogę się doczekać mąż pójdzie ze mną i pierwszy raz zobaczy bejbi na USG😍

reklama
@Anne1991 super! Na którą wizyta?
@JM* masakra współczuję... W zeszłej ciazy miałam ginekologa u którego opóźnienie zawsze było minimum 2 h to była masakra

A ja się właśnie zapisałam na prenatalne na 12 grudnia, nie mogę się doczekać mąż pójdzie ze mną i pierwszy raz zobaczy bejbi na USG😍
Sam chce iść zobaczyć ?

Do góry