kamilaa919
Fanka BB :)
Duphastonu? Mi mówił, że nasila mdłości i wymioty głównieA cóż to za skutki uboczne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Duphastonu? Mi mówił, że nasila mdłości i wymioty głównieA cóż to za skutki uboczne?
A ta wizyta to prywatnie ?To bardzo przykre, że dalej ludzie sobie pozwalają na takie komentarze…
Co do detektora to kusił mnie, ale boję się, że coś źle go przyłożę i będzie powodował u mnie większy stres.
Ja mam stresik w oczekiwaniu na wyniki. Powinny być w czwartek.
Następna wizyta to prenatalne 23.11
Współczuję bólu...Głowa mi od wieczora pęka masakra jakaś a dół pleców praktycznie na wygięciu taki ból, będę chodzić jak tofik jak mnie połamie ..
Nocki w ciąży to nie najlepszy pomysł.Współczuję bólu...
Ja wróciłam z nocki, jestem padnięta i czas najwyższy przestać się zajeżdżać, dobrze że mogę się teraz wyłożyć i spać do południa
Miałam tak ostatnio na wyjeździe na turniej córki ,hali nie mogłam znaleźć i na pływalnię wbiłam błagać że muszę siku ,niechcialy mnie wposcic ale mówię że w ciąży jestem i już nie zejdę stamtąd po schodach to uległy.Matko, utknęłam dziś w korku w drodze do pracy i takie miałam parcie na pęcherz że byłam bliska zatrzymania auta i przykucnięcia na poboczu aż mnie pęcherz bolał już pod koniec, ledwo dobiegłam do pracy nieźle sobie ze mną kropek igra!
Co u Was dziewczyny?
Skąd wiesz, może była? jak trzeba to trzebaMiałam tak ostatnio na wyjeździe na turniej córki ,hali nie mogłam znaleźć i na pływalnię wbiłam błagać że muszę siku ,niechcialy mnie wposcic ale mówię że w ciąży jestem i już nie zejdę stamtąd po schodach to uległy.
A dziś pod biedronka dziewczyna wyleciała biegiem i za winklem się wysikała i wróciła na sklep , ale ona nie była w ciąży...
Mnie pęcherz gania w nocy, bardzo to uciążliwe :/ Ale już nie odczuwam pieczenia.Matko, utknęłam dziś w korku w drodze do pracy i takie miałam parcie na pęcherz że byłam bliska zatrzymania auta i przykucnięcia na poboczu aż mnie pęcherz bolał już pod koniec, ledwo dobiegłam do pracy nieźle sobie ze mną kropek igra!
Co u Was dziewczyny?