wiktoriasleczka
Fanka BB :)
Czy was też to tak denerwuje, że ciągle chce Wam się siku a jak idziecie to mało leci?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jeszcze tak nie mam, ale w nocy nie raz wstaje 5 razy do łazienkiCzy was też to tak denerwuje, że ciągle chce Wam się siku a jak idziecie to mało leci?
Cześć! Czy można jeszcze do Was dołączyć? Termin mam na 26.06. Czy możecie mnie dopisać do Waszej grupy prywatnej?
Muszę wysłać prośbę do administracji, jutro się tym zajmęJa również bym prosiła o dołączenie do was
Dziękuję, będzie mi bardzo miłoMuszę wysłać prośbę do administracji, jutro się tym zajmę
chyba nam tylko zostaje grupa "lipcowe mamy"Hej czy mogę też dołączyć do was? Mam termin na 6 czerwiec