reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

Q1(_enl.jpg

reklama
Ja właśnie ten drugi wózek e sensie kolorów Man upatrzony :-) tylko zamiast białego był lekki beż. Bo jednak biały od dołu to kurczę może być zaraz brudny..

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Też mam bardzo podobny wózek, teraz wszystkie wyglądają podobnie... Teraz wzielabym ciut ciemniejszy kolor, bo jednak jasny się brudzi. Ale za to gondola duża i spokojnie dziecko ze śpiworkami się mieści i ma miejsce.

Aria widzę ze mój typ wózka ci się spodobał :-) to jest mój no 1 cały czas. Nie znalazłam nic lżejszego.

Aaaaaa ZAMÓWIŁAM! Normalnie pierwszy zakup:-) :-) Kupiłam dwa bodziaki i karteczkę na r62 :-) matko to mój pierwszy zakup w życiu dla swojego dziecka :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Też bym chciała go obloookac na żywo ale nie mam pojęcia czy go znajdę bo on dopiero do polski wchodzi zza wschodnich granic i mało opinii o nim a ja nie wiem czym się sugerować.

reklama
Do góry