reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

dobrze ze mi napisałaś ze mam zjechać na doł bo oczywiście wchodziłam tam wcześniej i nie szczaiłam że wystarczy na dół zsunąć...

reklama
;)

a ja wczoraj nie wytrzymałam i jak wyszłam ze szpitala to jeszcze przed powrotem do domu zahaczyłam o sklep z wózkami:D

i mam 2 nowych ulubieńców:)
Adamex Barletta pik
Barletta-Pik18.JPG

oglądałam i jest bardzo ladny spacerówka tez ... i nie taka wielka jak miałam w pierwsztym wózku... leciutki wózek no naptawde mi sie spodobał - a jakos na allegro go omijałam ... hmm heheh

i ten, który ktorejś z Was sie podobał - Anex Sport
sjEXcG83r7BiBked0JcXXw.jpg

ten jeszcze lżejszy ale tu zakochałam się w kolorach:) i musze go koniecznie zobaczyć w sklepie... bo nie ma to jak na żywo - o czym przekonałam się przy Adamexie ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny to która poduszke najbardziej polecacie? To w kształcie lit. C ? Bo jeszcze nie zamowilam a juz mnie kregoslup coraz bardziej boli, siedzenie przy kompie nie pomaga.. Co rano budze sie obolała.

;)

a ja wczoraj nie wytrzymałam i jak wyszłam ze szpitala to jeszcze przed powrotem do domu zahaczyłam o sklep z wózkami:D

i mam 2 nowych ulubieńców:)
Adamex Barletta pik
Barletta-Pik18.JPG

oglądałam i jest bardzo ladny spacerówka tez ... i nie taka wielka jak miałam w pierwsztym wózku... leciutki wózek no naptawde mi sie spodobał - a jakos na allegro go omijałam ... hmm heheh

i ten, który ktorejś z Was sie podobał - Anex Sport
sjEXcG83r7BiBked0JcXXw.jpg

ten jeszcze lżejszy ale tu zakochałam się w kolorach:) i musze go koniecznie zobaczyć w sklepie... bo nie ma to jak na żywo - o czym przekonałam się przy Adamexie ;)

widze że gust mamy podobny u mnie jeszcze na tapecie delti amelis prox landera

Na 5-10-15 czesto maja fajne wyprzedaze, córce pokupilam troche bluzek na lato juz zimą. W stacjonarnym z ich karta tez mozna fajnie skorzystac.
Ostatnio aktywowalam sobie nowa karte z Rossmana bo stara stracila waznosc jak minely 3 lata. Tyle, ze wtedy jakos nie udalo mi sie procentowo zwiekszyc tego rabatu i ciagle mialam 4%. Teraz juz w ciazy musze szybciej dzialac :)

A ze smyka tez wlasnie fajne wyprzedaze miewaja. Tylko nie wiem jak Wasze doswiadczenia, ale jak dla mnie to warto brac u nich o rozmiar wiekszybo czesto wychodza ciuchy duzo mniejsze niz innych producentow.
Czasem kupuje tez na endo, ale tam drogo jednak.

reklama
U mnie postęp :) Nie mogłam się oprzeć i kupiłam butelkę dzidzi ;)
To mój pierwszy zakup, dlatego jestem tak podjarana haha :)
Z córką też używałam Dr Browna.
DRB455-w.jpg
DRB455-w.jpg

Załączniki

• DRB455-w.jpg
    DRB455-w.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 469
Do góry