reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

dobrze ze mi napisałaś ze mam zjechać na doł bo oczywiście wchodziłam tam wcześniej i nie szczaiłam że wystarczy na dół zsunąć...

reklama
;)

a ja wczoraj nie wytrzymałam i jak wyszłam ze szpitala to jeszcze przed powrotem do domu zahaczyłam o sklep z wózkami:D

i mam 2 nowych ulubieńców:)
Adamex Barletta pik
Barletta-Pik18.JPG

oglądałam i jest bardzo ladny spacerówka tez ... i nie taka wielka jak miałam w pierwsztym wózku... leciutki wózek no naptawde mi sie spodobał - a jakos na allegro go omijałam ... hmm heheh

i ten, który ktorejś z Was sie podobał - Anex Sport
sjEXcG83r7BiBked0JcXXw.jpg

ten jeszcze lżejszy ale tu zakochałam się w kolorach:) i musze go koniecznie zobaczyć w sklepie... bo nie ma to jak na żywo - o czym przekonałam się przy Adamexie ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny to która poduszke najbardziej polecacie? To w kształcie lit. C ? Bo jeszcze nie zamowilam a juz mnie kregoslup coraz bardziej boli, siedzenie przy kompie nie pomaga.. Co rano budze sie obolała.

;)

a ja wczoraj nie wytrzymałam i jak wyszłam ze szpitala to jeszcze przed powrotem do domu zahaczyłam o sklep z wózkami:D

i mam 2 nowych ulubieńców:)
Adamex Barletta pik
Barletta-Pik18.JPG

oglądałam i jest bardzo ladny spacerówka tez ... i nie taka wielka jak miałam w pierwsztym wózku... leciutki wózek no naptawde mi sie spodobał - a jakos na allegro go omijałam ... hmm heheh

i ten, który ktorejś z Was sie podobał - Anex Sport
sjEXcG83r7BiBked0JcXXw.jpg

ten jeszcze lżejszy ale tu zakochałam się w kolorach:) i musze go koniecznie zobaczyć w sklepie... bo nie ma to jak na żywo - o czym przekonałam się przy Adamexie ;)

widze że gust mamy podobny u mnie jeszcze na tapecie delti amelis prox landera

Na 5-10-15 czesto maja fajne wyprzedaze, córce pokupilam troche bluzek na lato juz zimą. W stacjonarnym z ich karta tez mozna fajnie skorzystac.
Ostatnio aktywowalam sobie nowa karte z Rossmana bo stara stracila waznosc jak minely 3 lata. Tyle, ze wtedy jakos nie udalo mi sie procentowo zwiekszyc tego rabatu i ciagle mialam 4%. Teraz juz w ciazy musze szybciej dzialac :)

A ze smyka tez wlasnie fajne wyprzedaze miewaja. Tylko nie wiem jak Wasze doswiadczenia, ale jak dla mnie to warto brac u nich o rozmiar wiekszybo czesto wychodza ciuchy duzo mniejsze niz innych producentow.
Czasem kupuje tez na endo, ale tam drogo jednak.

reklama
U mnie postęp :) Nie mogłam się oprzeć i kupiłam butelkę dzidzi ;)
To mój pierwszy zakup, dlatego jestem tak podjarana haha :)
Z córką też używałam Dr Browna.
DRB455-w.jpg
DRB455-w.jpg

Załączniki

• DRB455-w.jpg
    DRB455-w.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 472
Do góry