reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

reklama
Ja zakupiłam poduszkę do spania i koszulę do karmienia, ale z tego względu, że miałam kupony na allegro ważne kilka dni i nie miałam na co innego wykorzystać, a to i tak sie przyda :)

5989405018

Aria to ja właśnie odwrotnie,tylko mam wrażenie,że z chłopięcymi sobie tak nie poszaleje..
W ogóle sobie dużo nie poszaleje bo sporo rzeczy mam..
Ale już mnie ciągnie ;)

No mój syn skończy w listopadzie 8 lat więc mało rzeczy mi zostało. A dla dziewczynki nir msm nic więc jeśli się okaże że córa to ...... :D hehe

Ja to mam mnóstwo chlopiecych więc tylko jakieś perełki dokupie jak będzie syn. Dla dziewczynki to też będziemy szaleć. Przyszła chrzestna i dziadek liczą bardzo na dziewczynkę :-) dziadek powiedział że to będzie "jego" wnuczka. Z córką też tak było. Marzył o niej :-)

Jak będzie znana nam płeć to już zaczną się po malu zakupy. :-D

reklama
Dziewczyny mam w szafie prawie nowa koszule na S 36,stan idealny będzie dobra też na M ale nie wysoka dziewczynę. Na mnie za krótka,miałam ją na sobie raz w pierwszej ciąży.

Załączniki

• _20160331_103425.JPG
    _20160331_103425.JPG
    111,1 KB · Wyświetleń: 112
Do góry