reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

reklama
Foczka ha ha! No wiec jak mi polozna pokazala jak kapac Kylie to najpierw nie moglam uwierzyc, ale sie sprawdzilo: wanienka pelna wody, dziecior podtrzywywany reka tylko pod glowa i karczkiem, reszta dryfowala na glebinach :p uszy tez zanurzone, tylko buzka wystawala i wiecie co? Jak tylko uszy sie zanurzaly dziecko przestawalo buczec i bylo zadowolone jak ta lala :) od pierwszego dnia ja tak kapalam. Takze ja bez foczki, my bedziemy znowu plywac :p

Ann my z foczka kspalismy na pewno pół roku a Franus na pewno waxyl więcej niż 4 kg haha nawet o tym nie wiedziałam :-)

Liv no bo dzidziuś przecież 9 mc w wodach był to dlatego tak się wyciszala :-)

Joani no tak jest w teorii ;-) Ja miałam ale jakoś nie używałam nie podeszlo mi. W sumie chyba tej gąbki chwilę a potem nic alr już nie pamiętam :p

Wiem że to głupie pytanie ale nie mam doświadczenia: czy kapiac maluszka mozna mu uszy zamaczac bez obaw??

Ruda unie tez mój myl małego .... przez pierwsze 4 miesiące nie mogłam go dotknąć bo mi nir dawał. ... ale nie prostestowalam skoro sam chciał (dodam że wtedy miał 20 lat jak i ja wiec rzadko który młody chłopak by się tak garnal) on kapał ja oporzadzalam jak to mówił ;)

reklama
Marta ja w sumie sama fo końca nie wiem bo jak mój się urodził to mi mówili że mam mu nie moczyc uszu. To było półtora roku temu. Nie wiem może są różne praktyki. Jak z siusiakami i że wszystkim.

Do góry