Magne b6 forte to na pewno lek a nie suplement.Zmień aspargin na magvit, magnefar albo magne b6 (to to samo co magnefar ale droższe). Aspargin nie ma za dobrego źródła magnezu. I wiem że pewnie lekarz Ci go zalecił ale no to bubel jest
reklama
Ja się nie wypowiem bo mój brzuch od zawsze jest twardyDziewczyny, jak często twardnieje Wam brzuch? Ostatnio zauważyłam że u mnie dosyć często. Miałam wizytę w zeszłym tyg i moja gin mówi że wszystko ok z szyjka i dzieckiem ale jakoś mi to spokoju nie daje. Biorę aspargin a kolejną wizytę mam za tydz
Tak samo jak magvit i magnefar. I o to chodzi żeby brać lek a nie suplementMagne b6 forte to na pewno lek a nie suplement.
Dziewczyny jak wasze bombeki jak chodzi o ruchy. Ja zauwazylam ze moj I'm starszy tym bardziej leniwy. Dslej sie rusza i go czuje w tych smych porach dnia ale ma takie dni jakby sobie siedzial ' a kopne ja raz czy 2 niech siencieszy' a 2 dni pozniej to jakby maraton sobie tam robil. Tez tam macie ?
Aktualnie 31 tydzien
Aktualnie 31 tydzien
Też tak mam ostatnie kilka dni to istna zumba w moim brzuchu a zaraz pewnie będę tęsknić za tym bo sobie zrobi dzień leniuszkaDziewczyny jak wasze bombeki jak chodzi o ruchy. Ja zauwazylam ze moj I'm starszy tym bardziej leniwy. Dslej sie rusza i go czuje w tych smych porach dnia ale ma takie dni jakby sobie siedzial ' a kopne ja raz czy 2 niech siencieszy' a 2 dni pozniej to jakby maraton sobie tam robil. Tez tam macie ?
Aktualnie 31 tydzien
Dziś miałam wizytę z moim pierwszym ktg wszystko jest ideolo. Mały waży 2,335 kg, główka w dół i lekarz powiedział, że się nie obróci już bo za mało miejsca już ma. Pierwsze ktg też wszystko super, mały oczywiście kopał i się ruszał jakby jutra miało nie być miałam już pobrany wymaz w kierunku gbs i od teraz wizyty będą co 2 tygodnie a nie co 3. Ja się cieszę bo będę częściej widziała bobasa próbował zrobić mu ładne zdjęcie, ale łapki na twarzy uniemożliwiały to udało się za to uchwycić pięknie wydęte usta 34+1
Mój miał tak samo, a teraz jest coraz gorzej nie chce robić sobie dni leniuszkaTeż tak mam ostatnie kilka dni to istna zumba w moim brzuchu a zaraz pewnie będę tęsknić za tym bo sobie zrobi dzień leniuszka
To dobrze wiedzieć że są jeszcze inne magnezy lekiTak samo jak magvit i magnefar. I o to chodzi żeby brać lek a nie suplement
Palinka13
Moderator
aspargin to tez lek ale tak niskie dawki ze bys miala paczke na chwile doslownie bo to 6 dziennie sie bierze no to daj spokoj szkoda zoladka tu juz laski pisaly jakie sa dobreZmień aspargin na magvit, magnefar albo magne b6 (to to samo co magnefar ale droższe). Aspargin nie ma za dobrego źródła magnezu. I wiem że pewnie lekarz Ci go zalecił ale no to bubel jest
reklama
U mnie ostatnio co wieczór jest twardy jak kamien. Dziś kupiłam nospe bo magnez nie działał wcale. Zobaczymy czy będzie poprawa po nospie bo jak brzuch twardnieje to aż boli, jakby mial peknacDziewczyny, jak często twardnieje Wam brzuch? Ostatnio zauważyłam że u mnie dosyć często. Miałam wizytę w zeszłym tyg i moja gin mówi że wszystko ok z szyjka i dzieckiem ale jakoś mi to spokoju nie daje. Biorę aspargin a kolejną wizytę mam za tydz