reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

Ann, u mnie wszyscy też liczą na dziewczynke, perełkę, bo sami chlopcy są. Dzxisiasj w Tesco tyle ładnych rzeczy różowych wyprzedawali za grosze az sobie pooglądalam. Te co znają już płeć i rzuciły się w wir zakupów, to polecam.

reklama
image.jpeg Tylko zamowilam bez tego wiaderka i bez tego czegos na czym sie dziecko kladzie. Z Kylie wogole tego nie uzywalam.

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    40,7 KB · Wyświetleń: 101
Stelaż to podstawas i wygoda. Nam ratowalo kręgosłup. A ta foczka u mnie też mus, bo my tylko z nią kapoalisdmy i mąz nie miał stresika ;-) ale szalejecie już, mnie to tym razem ominiue :-)

Joani w rodzinie mojej mamy tylko trzy wnuczki na 13. W tym ja i siostra. Ale to akurat rodzina męża liczy na dziewuszke u nich mało dzieci.

Kocham FF ale tu w de nie ma Tesco :-( a przez internet nic nie kupię.

Liv To na czym dziecko się kładzie ono do 4 kg to maluszek szybko się nie mieści. Ja miałam taka mate piankowa ale to też szybko się psuje bo wiadomo gąbka i woda. Najlepiej tylko mate antypoślizgowa i na ręce.

No i stelaż koniecznie jak poszedł Joani

Ze mnie się możecie śmiać, ale od kiedy młoda miała miesiąc to kąpała się w dużej wannie.... :D

ale miała łojotokowe zapalenie skóry po porodzie i nasza dermatolog nakrzyczała na mnie, że dziecka się nie moczy w wodzie tylko namydla i spłukuje i tak się stosowałam ;)

U nas stelaż się nie sprawdził bo często kapalam mała sama i nie dawałam rady wkładać wanienki i zdejmować. Wiec wanienka w wannę i tak kapalam. A później w wannie

Ale możesz pusta wanienke mieć i wlać wodę wiaderkiem a po kąpieli przecież może zaczekać na męża żeby wylal wodę za ciebie.
Chyba lepsze to niż się schylac w wannie. Bynajmniej dla mnie.

reklama
Do góry