reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla malucha i mamy :-)

A właśnie "panel" tego mi brakowało. Bo.juz to gdzieś widziałam, ale nie mogłam odnaleźć.

Jest kilka stron też fajne ma sprzedahemytkaniny.pl albo houseofcotton.pl zależy czego się szuka.

reklama
Dziewczyny, w kwestii mebelków - wybrałyście już jakieś?
Ja poważnie rozważam Nouky, firmy Noukie's, choć przyznam, że ceny są absolutnie szalone!

dla mnie też trochę przesada , planowałam jakieś za ok 500-600zł znaleźć , ja w sklepie je zamawiałam i sprzedali nam taniej niż na tej stronie internetowej jeszcze , wiem że mimo wszystko dużo ale tak strasznie się mi spodobało :-)

Julian ja też widziałam to łóżeczko i też się w nim zakochałam :-) ale cena mur przeraża....dlatego wybiorę coś dużo tańszego tak do 400 zł :-) Ale zazdroszczę Wam tego nabytku :-) :-) jakby było tak za 700 zł to bym chyba kupiła :-) z tym, że widziałam ciemniejszy kolor pod moją sypialnię z białym motywem :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

z tej samej serii jest też kołyska i była w jakiejś promocji w smyku za 799 zł z pościelą, materacykiem i jeszcze chyba takim baldachimem ze stelażem i też się nad nią zastanawiałam , ale chyba jednak by była mniejsza i na krócej by wystarczyła
najgorzej będzie jak królewna się urodzi i nie będzie chciała spać w tym łóżeczku , to wtedy będę sobie mogła na nie popatrzeć :p ale może nie będzie aż taka złośliwa :-)

Oby jednak spała :-) przy takim wydatku to jednak człowiek byłoby zły na siebie później:-) u mnie w sklepie było za ok 1200 ale no nie tym razem :-)
Ja planuje za dwa tygodnie jechać na duże i pewnie długie zakupy, ale podejrzewam, że i tak nie będzie nic na jesień i zimę więc część będę musiała kupić przez neta lub we wrześniu. Zbieram się w sobie z listą, żeby taką swoją zrobić ale coś nie mogę :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Piękne to łóżeczko, ale cena mnie przeraża, ja również będę celować w jakieś w granicy 400 zł.
Mam pytanko odnośnie rożków, bo zastanawiam się nad kupnem, kupujecie miękkie czy usztywniane? Mam już co prawda jeden otulaczek ale jest dość ciękki i myślę nad czymś grubszym.

Do góry